I. Marozienei buvo 63-eji metai.

„Niekad negalvojau, kad reikės rašyti tokį postą, tačiau netekome mamos Irenos Marozienės. Visada buvo vakarėlių siela, todėl atsisveikinimas bus tik artimųjų rate, kur pakelsime taurę, kaip mama ir norėjo. Visi, kas nori atsisveikinti, užsukite kada į Amatininkus, pakelkite taurę, prisiminkite, jai tai būtų patikę“, – rašoma verslininkės dukters socialiniuose tinkluose.

Apie mirties priežastį nepranešama.

Legendinio sostinės restorano „Amatininkų užeiga“ savininkė ne kartą yra pasakojusi apie meilę ir atsidavimą savo darbui.

Daugelį metų verslą auginusi garsi moteris yra sakiusi, kad neretas senjoras pats kaltas dėl savo neįdomaus gyvenimo. Irena TV3 teigė, kad vienišu žmogus pasijunta tuomet, kai jo pasaulis apsiriboja tik televizoriumi. Tik nuo paties asmens priklauso, koks bus jo aukso amžius.

„Tai kaip tik puikus laikas mėgautis gyvenimu, nes vaikai užauginti, dažnam į darbą jau eiti nebereikia. Reikia senti išdidžiai!”, – entuziastingai prieš kelerius metus kalbėjo ji.

Tuo tarpu laidoje „Sveikas rytojus“ verslininkė kalbėjo, kaip svarbu rūpintis savo sveikata.

„Per gyvenimą turėjau keletą gana sudėtingų operacijų, viena jų – stuburo, po kurios pusę metų negalėjau vaikščioti. Gyvenime buvo visko, tačiau pagrindinė paslaptis yra susitvarkyti su savo galva“, – dar šių metų gegužę tvirtino I. Marozienė.

Moteris susilaukė dviejų dukrų – Birutės ir Justinos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)