Mirties faktą Delfi patvirtino prodiuserės kolegė.

Medikai dėl R. Mikalauskaitės gyvybės kovojo vienoje Dubajaus ligonių, o artimieji bei bičiuliai, neprarasdami vilties, neabejingų žmonių prašė pagalbos prie šios nelaimės prisidedant finansiškai.

Į ligoninę prodiuserė pateko netikėtai užspringus maistu.

„Visi draugai, pažįstami, kolegos ir geri viso pasaulio žmonės! Mes visi, kas pažinome R. Mikalauskaitę, žinome, koks nuostabus žmogus ji yra. Tai tikrai neeilinė asmenybė, palikusi didelį pėdsaką mūsų gyvenimuose“, – kiek anksčiau dalijosi bičiuliai.

Nelaimė įvyko 2022 m. gegužės 26 dieną. Rūta vakarieniaudama užspringo maistu viename Dubajaus restoranų. Kol atvyko greitoji pagalba, Rūta jau kurį laiką buvo be deguonies, netrukus konstatuota klinikinė mirtis.

Medikams širdį pavyko atgaivinti defibriliatoriumi, tačiau smegenys taip ir liko nebefunkcionuojančios. Rūtos gyvybė buvo palaikoma medicininiais kvėpavimo aparatais, tačiau medikai vilties išgyventi daug nedavė. Nepaisant to, artimieji iki paskutinės minutės tikėjosi stebuklo.

Šeima ir draugai pagalbos prašė dėl to, nes Rūta neturėjo galiojančio gyvybės draudimo, todėl milžiniškos ligoninės sąskaitos užgulė jos artimųjų pečius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)