Apie skaudžią netektį pranešė kolegos bei artimieji, kurie socialiniuose tinkluose reiškė užuojautą A. Sergejenko šeimai bei žmonai, taip pat žinomai dizainerei Kristinai Kalinauskaitei.

„R.I.P. Andriui Sergejenko.

Netekome šviesaus, talentingo mūsų gildijos nario. Ilsėkis ramybėje, mielas Andriau, ilgėsimės... Užuojauta giliausia partnerei ir gyvenimo draugei K. Kalinauskaite“, – feisbuke skelbė VDA Mados dizaino katedros profesorė Jolanta Talaikytė.

Renginių vedėjas bei artimas šeimos draugas Mantas Kazlauskas socialiniuose tinkluose taip pat dalijosi jautriu įrašu.

„Drauge, sielos broli,

Sakiau tau, kad esi labai brangus gal kokį 1000 kartų, bet šiandien atrodo, kad to vieno karto vis tiek pritrūko.

Apkabinau tave gal milijoną kartų, bet šiandien atrodo, kad vienu kartu būta vis tiek per mažai.

Tu visada šypsojaisi, džiaugeisi gyvenimu, skleidei šilumą ir viso to mokei kiekvieną iš mūsų. Mielas drauge, pas tave buvo tiek stiprybės, kad tau neprilygsta net pasaulio galingiausieji.

Prisimenu vaikystę, kai tu pasiėmęs gitarą grojai Kernagio dainą „Kaip gražu miške“. Sėdėjome ir klausėmės. O kai uždainavai, kad šerno viduriai išvirtę ir raitosi riebus žaltys – visi smagiai juokėmės ir prašėme dar! Pakartok! Ir tu kartojai!

Gyvenime tu nemokėjai pasakyti „ne“. Tau buvo svarbu, kad aplink tave būtų laimingi žmonės. Gailiuosi, kad nespėjau paprašyti tavęs pabūti dar šioje žemėje.

Jaučiuosi šiandien savanaudis, nes skauda man labai, kad nebepamatysiu tavo plačios šypsenos, negalėsiu apkabinti daugiau tavęs, daugiau nebegersime „kavytės“ Kauno senamiestyje, daugiau niekada tu negrosi man, mums, visiems gitara.

„Išeinu. Palieku tave. Nepyk“ – greičiausiai pasakytum tu ir plačiai nusišypsojęs užmerktum akis.

Myliu. R.I.P. Andriui Sergejenko”, – jautriai rašė bičiulis.

Kaip skelbia „L'Officiel Lithuania” drabužių kūrėjas mirė kovo 10 d. po sunkios ligos.

Delfi primena, kad A. Sergejenko ir jo gyvenimo partnerė K. Kalinauskaitė drauge buvo ne tik asmeniniame gyvenime, o ir kūryboje. Pora buvo žinoma kaip „Kristi Andress“ įkūrėjai, dizaineriai.

2005 m. sausį Kauno rotušėje pora vienas kitam prisiekė amžinąją meilę. Dešimt metų draugystę puoselėję mados namų įkūrėjai iki vestuvių buvo susižadėję trejus metus.

„Tik susipažinęs su Kristina, Andrius žinojo, kad ji bus jo žmona. Jų draugystė tęsiasi tiek kūryboje, tiek gyvenime, tiek versle. O dabar tapo ir viena šeima“, – Delfi vestuvių dieną kalbėjo artimas poros draugas M. Kazlauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės