Žinią apie bičiulio mirtį Delfi pranešė atlikėjas Aidas Manikas. Dainininkas užuojauta ir bendra jųdviejų nuotrauka pasidalino ir feisbuke.

„Mes dar jauni. Berods 1999 m. Po TV filmavimo dideliame koncerte, kuriame buvo ir Raimundas su grupe „Nars“.

Daug metų pažinojau Raimundą ir iki šiol pabendraudavome.

Be galo gaila dėl netekties. Jis buvo puikus muzikos ir tekstu kūrėjas, nuostabus išskirtinio balso atlikėjas, muzikantas... ir draugiškas žmogus.

Daug gražių prisiminimų. Ilsėkis ramybėje. Be galo gaila. Reiškiu užuojautą visai šeimai. Žmonai, dukrai ir visiems. Ramybės. Gyvenimas ir gražus, ir žiaurus. Niekada nežinai, kas bus rytoj. Visada prisiminimuose“, jautriai bendrą kadrą su kolega komentavo A. Manikas.

Grupė „Nars“ yra išleidusi ne vieną sėkmingą albumą, dalyvavusi festivaliuose bei konkursuose. R. Narsas pats dainoms kūrė muziką ir žodžius.

Gerbėjams labiausiai įsiminė tokie „Nars“ šlageriai, kaip „Mergaitė su raudona skarute“ , „Vai kodėl“, „Gimtadienis“ , „Šešiolikmetė“ ir daugelis kitų kūrinių.

Pastaruoju metu R. Narsas gyvenimą kūrė Anglijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)