S. Urbonavičius atsisakė atskleisti, kokia yra jo kolegos mirties priežastis. Tačiau neslėpė, kad pastaruoju metu jis turėjo sveikatos problemų.

„Ne paslaptis, kad paskutiniu metu jis buvo globos įstaigoje. Na, o kaip ten kas susiklostė – šeimos reikalas. Žmogaus likimas tragiškas, dėl to labai liūdna. Jis buvo labai ryški asmenybė, mūsų ryškiausias grupės narys. Daugelį tų kūrybingiausių metų mes su juo kartu rengėme didžiausius turus, išvažinėjome visą pasaulį. Na, o po to jam sekėsi sudėtingai. Sudėtingas gyvenimas ir tragiška baigtis“, – „Delfi“ komentavo Samas.

Bix“ Skirmantas Gibavičius grojo nuo 1987-ųjų, tačiau 2017-aisiais duodami interviu lrytas.lt, grupės nariai pasakojo, kad muzikantas „neatlaikė rokenrolinio gyvenimo būdo, pašlijo jo psichinė sveikata“ ir pranešė, kad jis gyvenantis specialiame pensionate.

Apie netektį paskelbta ir oficialiame „Bix“ feisbuko puslapyje.

„R.I.P. Liūdna žinia! Mus paliko Skirma. Tegul jam visos visatos jėgos suteikia ramybės. „Bix“ istorijoje tu švietei ryškiai. AČIŪ TAU! Ilsėkis brolau...“ – rašoma jautriame įraše, kurį palydėjo grupės gerbėjų užjaučiantys komentarai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)