Šią žinią DELFI patvirtino pats V. Sinkevičius, kuris trečiadienį su besilaukiančia sutuoktine dalyvavo Norvegijos-Lietuvos prekybos rūmų 10-ųjų veiklos metinių Gala vakarienėje.

Nedaugžodžiaudamas žinomas vyras neslėpė, jog ši žinia jam ir žmonai buvo itin laukiama, o gausi šeima visada buvo poros tikslu.

Virginijus Sinkevičius su žmona Kateryna

„Šeima man yra svarbiausias gyvenimo projektas ir visuomet maniau, kad gyvenimo sėkmė svaria dalimi priklauso ir nuo ryšio su šeima, o taip pat ir jos dydžio. Todėl visuomet šiek tiek su pavydu ir pagarba žiūriu į žmones, sukūrusius darnias gausias šeimas. Laikau jas siekiamybe.

Su žmona Kateryna neabejojame, kad vaiko gimimas suteiks dar daugiau laimės ir mums, ir sūnui", - teigia Virginijus Sinkevičius.

Ūkio ministras Virginijus Sinkevičius yra jauniausias Vyriausybės narys po Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo.

28-erių politikas yra jauniausias Vyriausybės narys po Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo. Su iš Ukrainos kilusia žmona jis jau augina dvejų sūnų Vincentą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)