S. Gelašvili-Niūniavė – ne naujokė mados ir grožio pasaulyje. Gruzijos parlamentaro Valerijaus Gelašvili duktė Milane ir Londone studijavo mados stilizavimą. Fotosesijų metu jauna moteris taip susižavėjo vizažisčių amatu, jog pati nusprendė ja tapti.

„Pabaigus studijas Prancūzijoje, grįžau į Lietuvą. Visa galva pasinėriau į vizažo studijas. Kol studijavau, mane išlaikė tėvai. Tačiau pasibaigus mokslams nenorėjau būti jų išlaikytine. Taip sugalvojau atsidaryti savo grožio saloną“, – pasakojo „Sophistique“ įkūrėja.

DELFI pasidomėjus, kuo šis salonas bus kitoks nuo visų, jau esančių sostinėje, Sofio šyptelėjo ir pasakė, kad šis salonas itin patiks veganams. „Visos priemonės, kurias naudosime, yra veganiškos. Pati tokia esu ir tokias priemones naudosime“, – kalbėjo verslininkė.

Anot jos, daugumą priemonių ji įsigijo Lietuvoje, nors ne viską buvo galima rasti Vilniuje.

Merginos mama vadovauja šalia salono esančiam viešbučiui „Atrium“. Sofio neslepia, jog verslo pradžioje jai padeda visa šeima. Mergina labai džiaugiasi, jog broliai, seserys, tėvai skatina tobulėti ir judėti į priekį.

Milijonieriais vadinami Sofios tėvai ne tik morališkai, bet ir finansiškai padėjo merginai ir įsirengiant elegantiško dizaino grožio saloną. „Esu dar labai jauna ir visai neseniai baigusi studijas. Savo salonui pati užsidirbti dar nespėjau. Esu labai dėkinga tėvams už finansinę paramą. Mama labai padėjo patarimais, jos patirtis vadovaujant viešbučiui yra neįkainojama. Turėjau nemokamą verslo konsultantę. Labai daug prisidėjo mano vyras, jis nuo mano pečių nuėmė daug techninių darbų“, – artimiesiems dėkoja vizažistė.

Sofio jau nuo mažų dienų yra veganė, propaguojanti sveiką gyvenimo būdą. Salone specialistai dirbs tik su natūralia, žmonėms žalos nedarančia kosmetika. „Noriu parodyti, kad grožis gali būti kuriamas ir natūraliomis priemonėmis. „Sophistique“ naudojami plaukų dažai, priežiūros priemonės ir kiti kosmetikos produktai yra sukurti iš atsinaujinančių ir tvarių augalinių medžiagų, kurių sudėtyje yra natūralūs aliejai ir aromatai iš augalų, užaugintų biodinaminiuose ekologiniuose ūkiuose. Nuolatos domiuosi grožio priemonių naujovėmis. Tad stengsiuosi klientams pasiūlyti kuo natūralesnes priemones, kurios nekenkia sveikatai, o padeda puoselėti odą ir plaukus. Tad į mano saloną drąsiai galės ateiti veganiško gyvenimo būdo pasekėjai“, – sako mergina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)