Viename populiariausių Italijos miestų viešėjusi G. Gurevičiūtė rugsėjo 22-osios vakarą buvo užpulta gatvėje – vagis čiupo moters laikrodį ir jį nupjovė nuo rankos.

„Bandžiau vytis vagį, padėjo ir įvykį matę praeiviai, bet jis paspruko. Iškvietėme policiją, 3 valandas praleidau registruodama įvykį. Sučiupo du žmones, kurie atitiko apibūdinimą, bet ryte peržiūrėję vaizdo kameras nebuvo tikri, kad tai – tie patys žmones ir paleido. Policijos tyrimas vyksta toliau“, – Delfi nemalonų įvykį komentavo G. Gurevičiūtė.

Nors patirtis šokiravo, žinoma moteris džiaugiasi svarbiausiu – tuo, kad liko sveika.

„Šis įvykis labai sukrėtė, ypač psichologiškai. Puikiai suvokiu, kad viskas galėjo pasibaigti liūdniau. Džiaugiuosi, kad likau sveika ir gyva, man nieko nepadarė“, – atsikvėpė ji.

Lietuvė buvo užpulta Milane tada, kai vyko mados savaitės renginiai, dėl kurių į Italiją suplūsta daug žmonių. Didelių susibūrimų metu pareigūnai kaskart ragina būti itin atidiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)