„Ryte už savo stiklo randu tokį mielą „perliuką“ (juokiasi). Net nežinau, kaip reaguoti? Mhhh... Lyg ir netrūksta dėmesio, o dabar dar ir iš moterų (šypsosi). Matyt, mano kaimynai nebežino, kaip mane pagasdinti (juokiasi). Moterėlės, labiau rūpinkitės savo saviverte. Šiaip tai kaimynų nepažįstu. O jei nepatinka, nežiūrėkit „teliko“ ir tvarkykitės su galva... Vyrai mušasi dėl moterų, o ne atvirkščiai!

O šiaip užimti vyrai manęs niekada nedomino, o kam? Problemų ir be jų gyvenime atsiranda (šypsosi). Geros dienos besivaikant savo vyrą!

P.s. dėl savo kompleksų negalima kaltinti viso pasaulio (juokiasi).

Moterys, aukščiau nosį į viršų!“ – feisbuke rėžė Mia.

Raštelis, kurį gavo Mia

Mia ištekėjo pernai birželį. 31-erių Mios išrinktasis Nerijus Antanavičius vadovauja vienai statybų bendrovei, registruotai Vilniuje. Šaltinių duomenimis, jiedu susipažino Palangoje, kur Nerijus ne vieną vasarą leido besidarbuodamas „Laukinių vakarų salūne“, Palangoje. Neva darbas už baro – verslininko hobis.

Su savo ankstesne širdies drauge iš Švenčionėlių kilęs vyras susilaukė dviejų atžalų – 2008 metais gimė dukra, 2009 – sūnus. Santuoka su Mia jam pirma.

Miai tai – antroji santuoka, būdama septyniolikos ji susituokė su aštuoneriais metais vyresniu Edgaru Macnoriumi, su kuriuo susilaukė sūnaus. Mia itin išgarsėjo po garsiai nuskambėjusio jos romano su realybės šou „Dangus 2“ dalyviu Algimantu Minalga-Soliariu.

Vėliau jos rankos siekė Radvilas Bubelis – Amerikoje jau kurį laiką gyvenatis verslininkas. Pramogų pasaulio naujienas sekantys jos gerbėjai dar tikrai nepamiršo istorijos apie dainininkės į upę išmestą sužadėtuvių žiedą.

Dar vienas dainininkės bandymas kurti santykius buvo su legendiniu Lietuvos futbolininku Edgaru Jankausku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)