Anot dainininkės, kūrinys „This Time“ netinka „Eurovizijai“ „Aš neturiu nieko prieš tą dainą, bet nejaugi negalime nors kartą parodyti Europai, kad mes – ne kaimiečiai. Jei kam įdomi mano nuomonė, tai šita daina puikiai klausytųsi vasarą Palangos paplūdimy, bet ne didžiojoj „Eurovizijos“ scenoj. Tegu ant manęs nesupyksta dainos autorius, bet… Ir, tiesą pasakius, ne čia svarbiausia laimėt, svarbiausia – pasirodymas ten (Vienoje – DELFI). Tie, kurie bent kiek domisi užsienio muzika ir turi skonį, supras, apie ką aš“, – socialiniame tinkle „Facebook“ įsiplieskusioje diskusijoje savo nuomonę dėstė V. Pilibaitytė-Mia.

Kodėl amžinai reikia daryti tai, kas jau buvo kažkada daryta? Kodėl negalima sukurti savo? Kodėl reikia kažką kopijuoti ir tikėtis, kad jei jiems pavyko, pavyks ir mums? Dažniausiai tai būna blogos kopijos ir laimi tie, kurie padaro kažką naujo ir išskirtinio…“, – kritikavo viena iš trijų į finalą patekusių dalyvių.

Vaidas Baumila netruko atsikirsti Miai – pasiūlė jai paklausyti šiuo metu populiarios muzikos ir pasidalino nuoroda į kūrinį: „Šitą postą skiriu savo mylimai kolegei Miai, po josios pareiškimo, kad daina „This Time“ yra kaimietiška ir nemadinga. Paklausyk madingos muzikos skambėjusios 2014. Tiesiog draugiškas pasiūlymas, kai šnekama apie „madingą muziką“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1077)