Nepaisant to, kad moteris spinduliavo ir švytėjo laime, naujienų portalui DELFI prisipažino, kad po mergvakario ji peršalo.

Savijauta nekokia. Šiandien atsikėliau karščiuodama, su sloga. Bet nuotaikos man tai tikrai nesugadino. Labai džiaugiuosi, kad man nėra kada nuobodžiauti“, - juokėsi atlikėja.

K. Niemycko prisipažino, jog ji turi labai daug draugių, todėl su visomis ji dar nespėjo paminėti savo paskutinių viengungystės dienų.

„Girdėjau merginas kalbant, jog jos norėjo surengti man kelis mergvakarius mažomis grupelėmis. Nors mano svajonė buvo, kad visos jos sueitų į vieną bendrą vakarėlį, - prisipažino ji. - Ir svajonė išsipildė, nes buvo proga mano geriausioms draugėms geriau pažinti viena kitą.“

Katažina pasakoja, jog jos mergaičių vakarėlyje dalyvavo 25 artimiausios bičiulės. Tiesa, ne visos kviestos merginos dėl darbų galėjo susirinkti savaitės viduryje.

„Bet buvo taip linksma, kad atrodė, jog viskas vyko ne su manimi“, - šypsojosi ji.

Paklausus, ar artėjant vestuvėms dar nevirpa širdis, Katažina prisipažino, kad ji suvirpės kartu su vestuviniais varpais: „Nors jau per mergvakarį pamiršdavau kvėpuoti, todėl nežinau, kas bus per vestuves“.

Atlikėja išdavė, jog merginos jai suorganizavo tikrai įsimintiną šventę, kuri pranoko visus lūkesčius.

„Buvo ir ekstremalumų, ir juoko, ir jaudulio ašarų. Per vieną dieną emocijų turėjau itin daug“, - neslėpė moteris.

Prieš LNK Žvaigždžių lenktynes Katažinai ir Deivydui bendraujant su naujienų portalu DELFI, prie poros priėjo „radistai“ Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys bei pasiūlė būsimajai nuotakai atsigaivinti ledais.

„Mergvakaris tęsiasi! - nepasimetė K. Niemycko. - Ar ne vienas iš jūsų buvo per mano mergvakarį? Mane kažkuris iš jūsų buvo pagrobęs. Deivydai, razbiris („išsiaiškink“, - rus.)“ - būsimą žmoną ginti ragino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)