„Nedvedodamos sutikome su „I'm Beauty Studio“ grimerių kvietimu sudalyvauti tokioje fotosesijoje, nes pati kristalų tema labai artima mūsų grupei“, – pranešime spaudai kalbėjo Kristina Ivanova.

Atlikėja teigia, jog Helovino šventė jai asocijuojasi su darbu ant scenos, nes per šią šventę dažniausiai koncertuoja su merginomis. Taip pat ji daro šventinius makiažus savo klientėms. Tačiau šiais metais atsisakė visų darbų ir keliaus su savo draugu lankyti kapų.

„Dažniausiai Helovino nesureikšminu, tačiau pasipuošti šios temos makiažu buvo tikrai smagu. Taip tikrai gali pajausti tą dvasią. O juo labiau, kai grimą atlieka profesionalai ir tave paverčia kažkuo, kai net sunkiai atpažįsti save veidrodyje. Šiemet tai buvo nuostabus glamūrinis skeletas, puoštas kristalais, mūsų grupės pagrindine atributika. Kiekvienai atiteko skirtinga spalva ir tuo pačiu charakteris. Mane puošusi visažistė Roberta Mackėvič tai atliko be jokių priekaištų ir leido pasijausti tikra helovino karaliene“,– kalbėjo Donata.

J. Jegorova sako, jog Helovinas jai asocijuojasi su mielomis raganaitėmis ir velniukais, kurie prašo saldumynų. Tačiau vieną šios šventės tradiciją turi ir ji. Julija jau kelioliką metų iš eilės per šią šventę žiūri filmą „Hokus Pokus“. Sudaulyvauti idėjinėse fotosesijoje merginai labai patinka, pamatyti save visai kitokiame amplua irgi yra iššūkis. Su grimere Monika Jazbutyte Julija dirba jau ne pirmą kartą, tad viena kita pasitiki ir žino, kad rezultatas bus puikus.

„Kristal“ grupės narė L. Žvagulienė teigia, kad šiais metais šią šventę jai norisi švęsti kuo ramiau, todėl su šeima važiuos į kapines, aplankyti artimųjų kapų. Laura nesilanko Helovino vakarėliuose, kur persirengiama įvairiais kostiumais, tačiau fotosesijos metu įkūnyti tam tikrą personažą būna labai įdomu.

„I'm Beauty Studio“ vadovė R. Valantinaitė teigia, kad dirbti su merginomis buvo labai paprasta, nes grupės merginos labai artisiškos ir meniškos sielos. Bendrą įvaizdį kurėme visi kartu, o ir tema atpindi merginų grupės pavadinimą, tad pagal kiekvienos charakterį reikėjo parinkti spalvas ir sugalvoti kaip bus merginos grimuojamos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)