Į teismo rūmus A. Staškevičiūtė atvyko lydima dviejų vyrų. Mergina neatrodė nervinga ir šįkart veido nuo fotografų neslėpė, ji netgi šypsojosi.

Teisėjo paprašyta papasakoti apie avarijos naktį, mergina prisiminė visas vakaro detales, teigė važiavusi nedideliu greičiu.

„Buvo ketvirtadienis, darbe sužinojome apie klubo atidarymą. Linksminomės visos klube. Mūsų buvo apie 10 merginų, tarp jų buvo ir J.A. Aš kažkiek išgėriau, po to nebegėriau, nes nusprendžiau važiuoti namo. Dideliu greičiu nevažinėju, čia nesportinė, o šeimyninė mašina“, - teisėjo paklausta apie lemtingą naktį pasakojo Agnė.

Šviesiaplaukė tikino, kad kitą dieną po įvykio, ji bei jos šeima vyko aplankyti nukentėjusiosios.

„Iškart po avarijos, kitą dieną, aš ir mano tėvai nuvažiavome aplankyti ligoninėje buvusią J.A, visada siūlėme pagalbą, kurios jie nepriėmė. Tikrai domėjomės jos sveikata, operacijos metu irgi buvome ligoninėje. Tai yra akivaizdus būdas pasipelnyti, o mano materialinė padėtis – dar blogesnė. Aš jau atlyginau už vaistus, bet mano turtinė padėtis yra prasta, todėl pervedu tiek, kiek galiu“, – pasakojo A. Staškevičiūtė.

Primename, kad merginai buvo pateikti kaltinimai pagal Baudžiamojo kodekso 281 str. 4 dalį. – būdamas neblaivus asmuo pažeidė KET, sukėlė eismo įvykį ir kitam asmeniui sutrikdė sveikatą. Merginai gresia laivės atėmimas iki 3 metų bei draudimas vairuoti.

Sudaužė prabangų „Porsche“ ir sužalojo merginą

Kaip DELFI skelbė anksčiau, lapkričio 20-osios vakarą vykęs VIP svečiams skirtas vakarėlis vilnietei A. Staškevičiūtei baigėsi nelaime. Prabangų gyvenimo būdą mėgstanti demonstruoti mergina po vakarėlio ne tik sudaužė ne jai priklausantį visureigį „Porsche Cayenne“, avarijos metu buvo sunkiai sužeista keleivė J. A. (gimusi 1992 m.).

Policijos suvestinėse buvo skelbiama, kad naktį iš lapkričio 20 į 21 dieną, apie 2.15 val., Vilniaus centre, Žygimantų ir A. Goštauto gatvių sankryžoje, A. Staškevičiūtė (gimusi 1992 m.) nesuvaldė savo sužadėtiniui priklausančio prabangaus visureigio ir atsitrenkė į kelio atitvarą šalia Žaliojo tilto. Avariją mergina sukėlė būdama neblaivi. Po atliktų kraujo tyrimų jai nustatytas 1,29 promilės girtumas.

Pasak pareigūnų, gale sėdėjusi mergina buvo neprisisegusi saugos diržu, todėl smūgio metu trenkėsi į priekinį stiklą. Mergina po avarijos atsidūrė reanimacijoje. A. Staškevičiūtę tokia pareigūnų versija kiek papiktino – jos teigimu, gale sėdėjusi bičiulė po smūgio į atitvarą trenkėsi į vieną iš priekinių automobilio sėdynių. J. A. po avarijos atsidūrė reanimacijoje.

Prieš avariją A. Staškevičiūtė su bičiulėmis kartu linksminosi bare Vokiečių gatvėje, pozavo fotografams su gėrimų taurėmis rankose. Mergina net nebandė slėpti, kad už vairo sėdo išlenkusi vieną kitą gėrimo taurelę.

„Jei taip domina, tai šampano negėriau, prie įėjimo – vyno taurę, o po to – kelis kokteilius ir „Coca-Colą“. O avarija tikrai ne dėl vyno įvyko (...)“, – kalbėdama su DELFI net nebandė gintis gražuolė.

Mergina buvo tapusi vieno alkoholinio gėrimo reklamos veidu. Savo „Instagram“ paskyroje, kurią sekė virš 11 tūkst. vartotojų, mergina nevengdavo demonstruoti prabangaus gyvenimo būdo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (411)