Porą menų inkubatoriuje sutuokė į šventės vietą atvykęs civilinės metrikacijos skyriaus atstovas. L. Bytautaitė DELFI teigė, kad netradicinę vestuvių vietą pasirinko neatsitiktinai. Svarbiausi šventės kriterijai – viskas turėjo būti artima ir šilta. Sutuoktiniai savo šventėje nenorėjo prabangių puokščių, baltų stalų, kėdžių, puoštų kaspinais, tradicinių ritualų, muzikantų. Lolita šventės organizavimu rūpinosi pati, tačiau, prireikus pagalbos, mielai pagelbėdavo draugė. 

„Esu neabejinga kultūrai ir man priimtinos šiuolaikinio meno erdvės, minimalizmas. Svarbiausia – žmogaus santykiai ir ryšys su draugais. Nenorėjome pompastiškų vestuvių, šventė turėjo vykti artimiausių žmonių rate. Mes nevadiname šios dienos vestuvėmis, tai mūsų ir draugų vasaros šventė, kurios tema „Bijūnai“. Didžiausias vedybų rūpestis buvo, kad nenužydėtų minėtos gėlės. Kadangi nešvenčiame savo gimtadienių, nusprendėme suburti visus jaunystės, esamus draugus, kuriuos norime matyti, su kuriais būti yra lengva ir įdomu“, - kalbėjo žurnalistė, į šventę pakvietusi 100 žmonių.

Moteris vestuvinę suknelę patikėjo sukurti savo draugei. L. Bytautaitė norėjo paprastos, bijūnų spalvos, minimalistinio stiliaus suknelės. Medaus mėnesį porą atšvęs Latvijoje, Papėje. Sutuoktiniai savaitei įsikurs draugų name ant jūros kranto. Nuotaka džiaugėsi, kad su vyru turės galimybę geriau pažinti kaimyninę šalį. 

„Medaus mėnesis – graži mūsų draugų dovana. Džiugu, kad galėsime džiaugtis lietuviška vasara. Tikiuosi, kad oras mūsų nepaves. Draugai žadėjo atvykti pas mus atšvęsti Joninių. Pasiimsime kalną knygų, pailsėsime nuo gyvenimo šurmulio, pakeliausime“, - medaus mėnesio planus atskleidė pašnekovė.

Vestuvių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)