Bikinių kolekciją turinti S. Mykolaitytė vieno išsirinkti negali

Modelis ir aktorė Solveiga Mykolaitytė dėl įtempto darbų grafiko turi dažnai keliauti, tad ir maudymosi kostiumėlius bei bikinius žinoma moteris perka užsienyje. Anot jos, geriausia šių vasariškų drabužių ieškoti egzotiškose šalyse esančiose parduotuvėse.

„Būtent egzotiškose šalyse, tokiose kaip Tailandas, Balio sala, Malaizija ir kt. galima rasti įdomiais raštais margintų ir įvairiaspalvių bikinių bei maudymosi kostiumėlių. Kiek teko įsigyti, visi jie ir labai patogūs, kas ne ką mažiau svarbu", - sakė šou pasaulio atstovė.

Anot didelę bikinių kolekciją turinčios Solveigos, šį drabužį svarbiausia rinktis pagal savo figūros tipą.

„Kadangi jų turiu daug, kurį pasiimti su savimi į konkrečią kelionę, renkuosi pagal aplinką ar net šalį, kurioje dirbsiu ar atostogausiu. Pavyzdžiui, jei noriu tik degintis, tuomet renkuosi atviresnį. Jei maudymosi kostiumėliu norėsiu pasipuošti, tai geriausiai padaryti padės vienos dalies kostiumėlis, kuris gali būti įdomaus kirpimo ar dekoruotas swarovski kristalais. Daug kas priklauso ir nuo to, kur bus poilsiaujama. Juk tai gali būti tiek jūra, tiek ežeras, spa ar poilsis užsiimant vandens sportu. Pastaruoju atveju taip pat geriausiai tiks vienos dalies kostiumėlis", - sakė pašnekovė.

Ji taip pat išdavė ir gudrybę. Norėdama sukurti įdomų derinį ji kaitalioja bikinių dalis ir panaudodama vieno bikinio liemenėlę, o kito kelnaites sukuria idealiausią komplektą. „Kai turiu tam nuotaikos, kartais ir pati mėgstu juos dekoruoti. Esu dėvėjusi ir rankų darbo bikinį, bet tokie tinka tik atostogaujant karštuose kraštuose, nes nertas bikinis itin sunkiai džiūsta".

R. E. Mazurevičiūtė renkasi tik ryškius derinius

Modelis Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė atostogoms renkasi patogius ir geros kokybės bikinius. Šią vasarą savo mėgstamais bikiniais ji spėjo pasipuošti tiek atostogaudama Nidoje, tiek poilsiaudama sodyboje prie ežerų ir plaukdama baidare Šventosios upe.

Pasiteiravus, ar vienos dalies maudymosi kostiumėlis, ar bikinis jai yra patogesnis drabužis, Rūta Elžbieta negalėjo išskirti vieno modelio.

„Pirmiausiai turi patikti modelis, spalva, tuomet atkreipiu dėmesį į kokybę ir ar man tinka konkretus drabužis. Esu turėjusi įvairiausių spalvų, atspalvių ir modelių bikinius ir maudymosi kostiumėlius, tačiau labiausiai man patinka ryškiaspalviai. Ir šiandien mano spintoje jų yra nemažai, tačiau taip jau būna, kad vienas tampa mylimiausiu", - nusišypsojo žinoma moteris.

Ji prisipažino, kad seka naujausias kolekcijas, tačiau įsigyti naujo drabužio neskuba. Vieną iš margaspalvių savo bikinių ji pasiims ir netrukus į Malijorką.

O. Pikul-Jasaitienės mėgstamiausias bikinis - ir vienas seniausių jos spintoje

Paprašyta parodyti maudymosi kostiumėlį ar bikinį, kurį pasirinko šios vasaros poilsiui, Oksana Pikul-Jasaitienė nusišypso: „Žinote, leopardo raštais margintas bikinis turbūt yra vienas seniausių mano spintoje, bet ir mylimiausias. Jį pasiėmiau su savimi ir atostogaudama Graikijoje su šeima".

Labiausiai Oksana mėgsta dėvėti dviejų dalių maudymosi kostiumėlius, nors pastebėjusi, kad madingu šiemet tapo vienos dalies kostiumėlis, pradėjo dairytis būtent tokio.

„Jų turiu tikrai nemažai ir visi skirtingų modelių bei spalvų. Žinoma, smagu kiekvienam sezonui atsinaujinti, bet ne visada matau tam reikalą", - pasakojo žinoma moteris.

Šią vasarą Oksana savo mėgstamą bikinį jau buvo apsivilkusi atostogaudama Arizonos valstijoje (JAV), Graikijoje ir Kretoje.