Rumbos žingsneliais praturtintas M. ir R. Kavaliauskų šokis, kaip tikina patys jaunieji, buvo staigmena susirinkusiems artimiesiems, šeimos nariams ir bičiuliams.

„Norėjome padaryti dovaną svečiams ir sau patiems. Tiesa, išmokti šį šokį užtrukome ganėtinai ilgai – apie du mėnesius. Žinoma, repeticijoms skyrėme ne kiekvieną dieną, teko tai derinti ir su darbais, tačiau į tai žiūrėjome atsakingai – vos tik rasdavome laiko, eidavome į salę“, – DELFI pasakojo Martynas.

Paklaustas, kaip šią romantišką dovaną įvertino vestuvių svečiai, dainininkas patikino, kad šis šventės epizodas jiems labai patiko.

„Svečiai sakė, kad tai buvo nuostabu“, – džiaugėsi jis.

DELFI primena, kad Martynas ir Rusnė – draugai nuo vaikystės. Rusnė dirba viešųjų ryšių žurnaliste, o Martynas Lietuvoje išgarsėjo sudalyvavęs „X Faktoriaus“ laidose, dabar vysto solinę karjerą, dalyvauja įvairiuose TV projektuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)