Stilinga Juozo Statkevičiaus suknele pasipuošusi Marija buvo įsikibusi į parankę Mariui Malinauskui. Su žinomos verslininkės ir dvidešimt metų Baltijos ir Amerikos klinikai vadovaujančios Inos Malinauskienės sūnumi Marija susitikinėja jau aštuonis mėnesius, tačiau dvidešimtmečių pora yra reti svečiai šou pasaulio renginiuose.

„Mes kartu jau aštuonis mėnesius. Tai nei mažai, nei daug. Susipažinome per draugus vienoje kompanijoje ir tiesiog dažnai leisdavome laiką kartu“, – apie santykių pradžią pasakojo Marija.

Jai pritarė ir M. Malinauskas. Vaikinas prasitarė, kad labiausiai jį sužavėjo mylimosios bendravimas. „Visas bendravimas sužavėjo ir galiausiai viskas pakrypo į santykius. Atradau savo žmogų“, – sakė Marius.

M. Randers taip pat neslėpė, jog nors jos mama ir vengia frazių „žentas“, tačiau jos mylimasis patiko tiek jai, tiek ir Marijos tėčiui. „Iki šiol buvę santykiai buvo vaikiški. Dar esame jauni ir apie tai (bendrą ateitį ar vestuves) nekalbame, negalvojame. Mes studijuojame kartu, gyvename netoliese ir įsikelti gyventi kartu neplanuojame.

Marius labai geras, rūpestingas. Šiuolaikiniai vaikinai dažnai būna tokie „ereliai“, o Mariuje man labai patiko toks paprastumas ir nuoširdumas“.

Jiedu sutiko, jog tai, kad abu yra iš verslininkų šeimų, taip pat sujungė bei suteikė bendrumo jausmą. Taip juos jungia ne tik simpatijos, tačiau ir bendros temos. Kartu pora supažindino ir savo šeimas, o dabar visi puikiai sutaria.

Visos raudonojo kilimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)