Ypatingu linkėjimu žinomas vyras sutiko pasidalinti su Delfi skaitytojais.

„Jolantėle, šiandien tavo gimimo diena. Žinai, juk žinai mane, kad palinkėti ir parašyti tau daug gražių žodžių galiu. Pradedant nuo to, kad kokia esi graži tik ką pramerkusi akis!

Kokia esi nuostabi mama, save atiduodant, negailint, neskaičiuojant. Kokia esi nuostabi namų šeimininkė, be tavo kulinarinių šedevrų negalėčiau gyventi (žinant kaip Mantas mėgsta pavalgyti), čia ne esmė...

Kokia esi nuostabi, nuoširdi laiko patikrintiems draugams, artimiesiems. Šoksi iš lovos 3 ryto ir bėgsi tekina pagalbos ranką ištiesti. Kokia nepakartojama gyvenimo moteris, scenos partnerė, antroji mano širdies puselė esi man.

Šiandienos proga noriu tau palinkėti, kad laimė, sėkmė, džiaugsmas, sveikata tave lydėtų visur ir visada. O meilė, pažadu, ja pasirūpinsiu, nes myliu tave bei beprotiškai gerbiu. Atmink, esi be galo mums visiems reikalinga. Su tavo švente, mieloji mano.

P.S.
Žodžiu,
Tik nebandyki tu nieko planuoti,
Leisk sau šiandieną tik iš džiaugsmo kaifuoti.
Staigmenos visos vakaro laukia
Eisim kartu mes gyvenimą švęsti
Myliu!“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė M. Vygantas.

Jolanta ir Mantas – gerai žinoma Anglijos lietuvių pora, kuri jau daug metų gyvena Londone. Ten muzikantai ir susipažino bei įsigijo nuosavą būstą.

Mantas dirba privačių apartamentų nuomos sektoriuje, kur užima solidžias įmonės direktoriaus pareigas, o savaitgaliais koncertuoja lietuvių bendruomenei ne tik Londone, bet ir kituose miestuose.

Emigrantai patikina, kad jų meilei amžiaus skirtumas visai netrukdo, tačiau visuomenės spaudimą iki šiol tenka atlaikyti. Tiesa, pora supranta, kad tai – kitų žmonių problemos.

Neseniai pora įrašė bendrą dainą „Abejonių neturiu jokių“. Pasak dueto, tai tikrai ne paskutinis jų bendras darbas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)