„Retai rašau. Jūs nustebsite, galbūt kaip ir aš, būsite šokiruoti, kaip su savo teisėtomis žmonomis elgiasi du gerai žinomi vyrai – apibendrinant, tiesiog šiukšlės. Įprasta, kad Lietuvoje šiukšlės yra toleruojamos. Bet aš tiesiog noriu įvardinti šiuos prastus į žemę įlindusius ir savo karūnas visuomenėje demonstruojančius kirminus, negaliu tylėti“, - "Facebooke" rašė M. Petruškevičius.

Naujienų portalui DELFI pasiteiravus, kurias savo bičiules turėjo galvoje, socialiniame tinkle skelbdamas tokio pobūdžio įrašą, M. Petruškevičius sakė vos besitvardantis, tačiau kol kas negalintis jų minėti pavardėmis. Tą padaryti jis pažadėjo netrukus.

"Man sunku suvokti, kad tai iš tiesų vyksta. Jeigu jūs žinotumėt... Tikrai sunku tuo patikėti. Žinau, kas vyksta jų šeimose, vos valdausi", - DELFI kalbėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (290)