Žinią Delfi naujienų portalui patvirtino M. Ščerbinskaitė, tiesa plačiau komentuoti, kodėl pora nusprendė pasukti skirtingais keliais, ji atsisakė.

„Taip, tai yra tiesa, bet kol kas daugiau detalių komentuoti nenorėčiau“, – Delfi sakė M. Ščerbinskaitė.

Delfi primena, kad pora susižadėjo 2022 metų liepos mėnesį stebint daugybei žmonių Nidoje, „Nojaus laive“ vykusiame vakarėlyje.

„Lygiai prieš metus Nidoje susipažinome. Ir tiek užteko laiko, jog suprasčiau, jog tai yra tas žmogus, su kuriuo noriu laikytis susikibus rankomis ir eiti koja kojon iki pat galo. Ir nepatikėsit, bet ji pasakė „TAIP“!“, – savo paskyroje feisbuke anksčiau džiaugėsi M. Bertulis. Taip pat jis paviešino vaizdo įrašą, kaip stebint būriui žmonių pasiperša savo išrinktajai.

Paskelbus apie džiugų įvykį, porą socialiniuose tinkluose suskubo sveikinti bičiuliai, tarp kurių – ir garsūs vardai. Laimės įsimylėjėliams linkėjo „Biplan“ lyderis Maksas Melmanas, dainininkės Mia bei Jessica Shy, aktorė Elžbieta Latėnaitė, Monika Šalčiūtė ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)