Pasak Eglės, jos šeima visuomet laikydavosi tradicijos puošti eglę labai anksti. „Mūsų šeimoje Kalėdų eglė visuomet buvo puošiama gruodžio pradžioje, tik šiais metais kažkaip susivėlinome“, - pasakojo Eglė.

Moteris tikino, kad kiekvienais metais kalėdinė eglutė šeimoje yra puošiama vis kitaip. „Pavyzdžiui, pernai puošėme kvepiančiais žaisliukais, o tiksliau įvairiais skanėstais, kuriuos kepėme patys. Šiemet norėjosi baltos spalvos, nes už lango labai trūksta sniego ir yra labai nyku“, - šventinėmis detalėmis dalinosi E. Skrolytė.

Pasiteiravus, ar du vaikus auginančiai Eglei netenka prieš pat Kalėdas bėgti pirkti dovanų į parduotuves, Eglė patikino, kad jokiu būdu. „Oi, dovanas aš perku geras pusmetis iki Kalėdų. Jeigu pamatau kažką tinkamo savo artimam žmogui, tuomet nuperku iš anksto. Tad prieš pačias šventes galvos dėl dovanų nesuku“, - teigė Eglė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją