„Apie Maldyvus svajojome jau seniai, dar prieš vestuves. Man visada atrodė, kad tai tobula kryptis povestuvinei kelionei. Ko gero, pirmoji meilė Maldyvams užgimė vartant nuotraukas internete – balto smėlio paplūdimiai, skaidrus kaip krištolas vanduo, žaluma.

Tiesa, labiausiai sužavėjo mintis, kad gali gyventi nedidelėje saloje, kurią gali apeiti per dieną, o ką jau kalbėti apie namukus ant vandens. Pasaulyje, ko gero, yra tik kelios vietos, kur siūlomas toks apgyvendinimo tipas. Jausmas, kad gyveni ant vandens, o ne sausumoje – labai neįprastas. Naktį miegodamas lovoje gali girdėti bangų mušimą į namuko pamatus, tai tikrai įdomus jausmas“, – DELFI pasakoja dainininkė.


Neretai vyrauja mitas, kad Maldyvų kryptį dažniausiai renkasi pasyvaus poilsio mėgėjai, tačiau, pasak Gabijos, norintiems aktyvių pramogų čia taip pat yra ką veikti.

„Kelionės tikrai nebūtų galima vadinti „pažintine“ vien dėl to, kad mažoje saloje nėra daug ką pažinti. Pažintine jos nebūtų galima vadinti net tuomet, jei keliautum per skirtingas Maldyvų salas – visos jos panašios. Maldyvuose svarbiausia gamta, o ne kažkokie lankytini objektai, statiniai ar architektūriniai paminklai.


Kita vertus, mėgstantiems aktyvų poilsį – ten tikrai yra ką veikti. Salose esantys viešbučiai siūlo nemažai pramogų – tiek nemokamų, tiek mokamų. Asmeniškai mes atostogaudami tikrai negulėjome tik paplūdimyje. Išbandėme paviršinį nardymą, vandens dviračius, baidares, irklentes, pasivažinėjome vandens motociklais, apžvelgdami šalia esančias salas. Taip pat, kadangi Mindaugas yra profesionalus sportininkas – nepamiršome ir sporto. Viešbutis kasdien siūlė po dvi skirtingas treniruotes – sausumos ir vandens. Išbandėme trx treniruotes, taip pat jogą ore. Pastaroji paliko nemažą įspūdį, kadangi treniruotės gale turėjome patirtį kyboti ore žemyn galva.

Taip pat, viešbutis organizuoja ir įvairius vakarėlius, viename labai smagiame teko sudalyvauti – vietiniai gyventojai šoko savo tradicinius šokius, dainavo, grojo, o poilsiautojus puošė veido piešiniais. Buvo smagu pamatyti bent dalelę tose vietovėse gyvenančių žmonių kultūros“, – tikino pašnekovė.


Pasiteiravus, ar yra kas nors, ką šioje kelionėje keistų ar darytų kitaip, Gabija sako, kad dėl nieko šiose atostogose ji su Mindaugu nesigaili.

„Kelionė tikrai buvo puiki ir mielai ją pakartotume“, – šypteli ji.

Norintiems aplankyti šį tobulai medaus mėnesiui tinkantį salyną Gabija pataria, ko vertėtų nepamiršti prieš kelionę ir tai, ką būtina įsidėti į lagaminą.

„Vertėtų pasiimti gerą nuotaiką, daug maudymosi kostiumėlių ir, žinoma, apsaugos nuo saulės priemones, nes saulė ten labai kaitri“, – perspėjo dainininkė.

Po puikių atostogų, pasak Gabijos, į darbus visada gera grįžti su nauja energija. Šiuo metu su grupe „Man-go“ dainininkė pradėjo intensyviai ruoštis rudens turui. Taip pat merginos ką tik pristatė ir savo naujausią dainą „Nuramink“.

Atsisveikinimo su 20-mečio jubiliejine programa koncertai vyks bene visoje Lietuvoje: spalio 24 d. – Radviliškis, spalio 25 d. – Gargždai, spalio 26 d. – Kretinga, lapkričio 7 d. – Kėdainiai, lapkričio 22 d. – Ukmergė, lapkričio 23 d. – Kaunas, 2020 m. sausio 3 d. – Panevėžys, 2020 m. sausio 4 d. – Klaipėda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)