A. Karanauskytė naujienų portalui DELFI pasakojo iki šiol skaudžiai išgyvenanti mamos netektį ir negalinti suprasti, kodėl jai paties brangiausio žmogaus sveikatos būklės tyrimai prieš pat mirtį rodė, kad mama – sveika.

„Viskas turėjo klostytis tik gerai, tačiau taip nebuvo“, - prieš daugiau nei savaitę DELFI kalbėjo Aistė ir tuo pat metu atskleidė apie ketinimus įamžinti mamos atminimą.

Aistė Karanauskytė su mama Rosita

„Pasidarysiu tatuiruotę – simbolį, kuris visada būtų su manimi ir kasdien primintų mamą“, - tuo metu kalbėjo ji.

Praėjus savaitei po apsilankymo tatuiruočių salone, A. Karanauskytė pasidalino nuotrauka, kurioje – mamos atminimui skirta tatuiruotė – vienspalvė karūna su trimis viršūnėmis. Viena iš jų – širdelės formos.

Paklausta, ką reiškią šis simbolis, Aistė paaiškino, kad tai simbolizuoja tris šeimos moteris – ją pačią, mamą ir močiutę.

„Mama dažnai juokaudama sakydavo: tu mano karalaitė, o aš tavo karalienė. Kadangi šeimoje esame trys – tatuiruotėje – karūna su trimis viršūnėmis. Ji simbolizuoja mus tris – mane, mamą, močiutę. Viena iš karūnos viršūnių – širdelės formos. Ji simbolizuoja mano meilę mamai. Pažiūriu į veidrodį ir matau. Tatuiruotė atsirado ant raktikaulio“, - DELFI pasakojo Aistė.

Tatuiruotė nedidelė, ją pasidaryti merginų grupės „Vyšnios“ dainininkei užtruko vos dešimt minučių.

Aistė Karanauskytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)