Prieš prasidedant kovai, varžybų komentatorius Aurimas Budraitis pristatė, kurioms šalims virtualioje futbolo aikštelėje atstovaus abu žaidėjai. Rolandui teko ginti Lenkijos futbolo rinktinės garbę, na, o Mamadou žaidė už savo gimtąjį Senegalą.

Nors, perkopus virtualaus žaidimo rėmus, Lenkijos komanda yra stipresnė nei Senegalo – šiuo metu 8 pasaulyje, tačiau prieš prasidedant žaidimui, Rolandas neslėpė, jog jau spėjo pastebėti, kad Mamadou puikiai žaidžia futbolą ne tik tikroje, bet ir virtualioje aikštelėje.

Iš tiesų, senegalietis M. Mbodjis labiausiai iš visų kompiuterinių žaidimų mėgsta žaisti būtent virtualųjį futbolą – „FIFA“. „Maniau, kad gal Mamadou labiau mėgs žaisti krepšinį – kaip kai kurie krepšininkai labiau mėgsta žaisti futbolą, bet matau, jog klydau. Manau, kad sutaršys „į vienus vartus“ kaip želė kokį“, – juokavo R. Mackevičius.

Mamadou prieš prasidedant žaidimui šmaikštavo, jog mato, kad jo komandos sudėtis įdomi, taip pat gana stipri: „Manau, bus įdomi kova“. A. Budraitis taip pat neslėpė, jog Rolandui gali būti labai sunku. Pirmojo kėlinio metu, vos prabėgus kelioms minutėms, pirmąjį įvartį įmušė, kaip ir buvo tikėtasi, Mamadou.

Rolandas žaidimo metu pripažino, jog jaučiasi prieš Mamadou kaip beginklis – senegalietis ne tik realybėje, bet ir virtualioje aikštelėje demonstravo puikų žaidimą. Bet Rolandui pavyko išlyginti rezultatą – 1:1, visgi pirmasis kėlinys buvo užbaigtas rezultatu 2:1 Senegalo naudai.

Kokiu rezultatu galiausiai baigėsi Lenkijos ir Senegalo bei Rolando su Mamadou susirėmimas žiūrėkite vaizdo įraše.

Visas virtualias kovas stebėkite prieš svarbiausias grupės rungtynes, pusfinalius ir finalus. PAGEIMINAM ir stebim futbolo čempionatą kartu!

Tikrąją Senegalo ir Lenkijos kovą tiesiogiai iš Maskvos galite stebėti šiandien nuo 17:45 per LRT.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)