Socialinio tinklo „Facebook” įraše žinoma moteris linksmai pasakoja apie tai, kaip plušo atlikdama lauko darbus ir su draugais bei gerbėjais pasidalino nuotraukomis.

„Viena sinoptikė labai gražiai išsireiškė pavadindama šių dienų orus šlykščiai maloniais (žinoma, dėl koronaviruso). Ale tikrai malonūs ir deginantys... valandas ir dienas, nes, atrodo tik atsigulėm ir vėl keltis, ir vėl į rankas grėblį, pūteklį, aukšto slėgio plovyklą, sekatorius, žirkles ir valtį. Kažkas galvos, kad man su galva negerai, kam ta valtis? O dar ir kaip reikia, jei nori nugenėt augalus ir nuravėt skardžius aplink tvenkinį. Buvo ką veikt. Nei rankyčių, nei kojyčių”, – emocijomis dienos pabaigoje su sekėjais dalinosi Laima.

Laima Tamulytė-Stončė tvarko aplinką

Žinoma atlikėja, renginių vedėja Mama Rock'n'Roll neprarado optimizmo ir karantino metu – šmaikščiai užsiminė apie nukarpytas tujų viršūnes ir grožio paslaugų draudimą.

„Tiesa, dar liko nugrėbt išbirusius „džiūvėsėlius". Diena per trumpa. Bet šaunuolis mano vyras, kuriam Dievas davė 1,96 cm (man atseikėjo tik 1,69 cm) – spėjo palygint joms ševeliūras, nors visi šaukia, kad į kirpyklas eit negalima. Kai pagalvoji, kad jau ir žolė ant kiemo nupjauta, ir prieskonių lysvės apsodintos, nepakartojamai gera geriant kavą galvot ne kiek daug dar reikia padaryt iki Velykų, o kaip smagu, kad ne taip daug ir liko – vejos aeravimas ir patręšimas, spygliuočių patręšimas, kiemo trinkelių plovimas, dar, tiesa, tie tujų džiūvėsiukai. Vis vien smagu, kad tas nelemtas karantinas užpuolė mus gyvenant ne bute. Ten, tikriausiai, jei net balkono nėra, nors šuniu kauk”, – svarstė moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)