Kadangi Dėl saugumo kiekvienas dalyvis atvykdamas privalėjo turėti ne vėliau nei prieš 48 val. gautą neigiamą COVID-19 antigeno testą, tradiciškai suruošiamos raudonojo kilimo zonos neatsisakyta.

Vakaro vedėjais tapę Vidas Bareikis ir Inga Jankauskaitė prie sienelės fotografams pademonstravo išskirtinius dizainerės Olgos Filatovos-Kontrimienės kurtus kostiumus. Šis drabužiai neįprasti tuo, kad yra aprašinėti apdovanojimų nominantų vardais.

„Dizainerė mums pasiūlė variantą puoštis tarsi laisvalaikio kelnėmis, inkrustuotomis išskirtinai visais šių metų nominantų vardais. Manau, kad šis sprendimas tikrai pasiteisino. Kiek mačiau kadre – atrodo fantastiškai. Kad ir kokie apdovanojimai būtų, raudonąjį kilimą aš matau kaip podiumą. Jis ir virsta podiumu, kai į tave nukreipiamos visos šviesos, blykstės. Galima ir čia kažką pasakyti, perteikti kažkokią socialinę žinutę, o jei norisi – tiesiog pakvailioti“, – „Delfi“ kalbėjo V. Bareikis.

Inga Jankauskaitė ir Vidas Bareikis

Šis įvaizdis – vienas iš dviejų, kuriais pasipuošusius šiandien išvysime vakaro vedėjus Ingą ir Vidą. „Galiu išduoti, kad Inga atrodys fantastiškai – ją rengs Juozas Statkevičius“, – prasitarė pašnekovas.

Paklaustas, ar po ilgos pauzės tarp renginių tapęs vedėju jaučia didesnį jaudulį nei įprastai, V. Bareikis sakė prieš lipant į sceną besidžiaugiantis ramiomis emocijomis.

„Manau, kad jaudulio dar bus. Ir tai yra natūralu, nes norisi kuo geriau atlikti savo darbą. Čia bus daug žmonių, norinčių atšvęsti šią dieną. Yra vienas geras budistinis patarimas: jeigu negali padėti, tai bent nekenk. Aš manau, kad vedėjams tai yra privaloma. Kad nebūtų kažkokių nesklandumų, konfliktų eskalavimo ir t.t. Dėl to ta atsakomybė yra didesnė.

Na, o dėl karantino, žinoma, sunki situacija. Manau, kad renginyje tai atsispindės. Mes stengsimės būti čia ir dabar. Vis tiktai tai buvo naminiai metai, kurie dabar įvažiavo į nežinią. Man šis vakaras svarbus tuo, kad tos nežinios bent šiek tiek mažiau. Bent jau žinosime, ką galime pavadinti šio vakaro karaliumi ir karaliene. Norisi kažką žinoti, nes dabar labai sunku, kai nieko išvis negali planuotis: nei atostogų, nei vaikų mokslų. Ta nežinia yra slegianti.

Aš labai dėkingas visai M.A.M.A organizacijai, kad jie visgi pasiryžo ir rado lėšų. Vis tiktai tai yra arena, o nei žiūrovų, nei parduotų bilietų nėra. Be to, renginys bus neeilinis. Kaip tokiomis sąlygomis, tai tikrai fantastiškas. Bus įgyvendinti tam tikri sprendimai, kurių dar niekada nematėme. Fantastiška, kad žmonės nestovi vietoje ir ambicingai eina į priekį.

Aš vis atsimenu tą laikotarpį, kai pasibaigė „Radiocentro“, „Bravo“ apdovanojimai ir buvo maždaug penkerių metų tarpas, kai nebūdavo jokių vertinimų. Buvau dar labai jaunas, bet jau žinojau, kad noriu tapti muzikantu. Tad buvo gaila, kad neliko jokios muzikinės šventės. Paskui atsirado M.A.M.A ir už tai aš esu labai dėkingas“, – „Delfi“ kalbėjo Vidas.

M.A.M.A apdovanojimuose renkami metų roko atlikėjai, metų elektronikos grupė ar atlikėjas, metų hip-hop grupė ar atlikėjas, metų muzikos albumas, metų vaizdo klipas, metų atlikėjas, metų grupė, metų progresyvios pop muzikos grupė ar atlikėjas, metų koncertinė grupė ar atlikėjas, metų pop grupė ar atlikėjas, metų proveržis, metų alternatyva, metų daina, metų tradicinės pop muzikos grupė ar atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)