Paryžiuje lankiausi gal kokį trečią ar ketvirtą kartą. Žinoma, vis tiek viso miesto neišmaišėme. Bet vienintelis dalykas, kurio negaliu neaplankyti Prancūzijos sostinėje, tai Monmartro. Visada ten nuvažiuoju atsigerti kavos ir suvalgyti kokį nors antienos patiekalą. Man ta vieta ypatinga. Pasėdėti tarp meno žmonių būna velniškai gera“, - su DELFI savo kelionės įspūdžiais dalinosi D. Norvilas.
R. Voitechovskaja-Norvilė Prancūzijoje

Norvilų šeima kelionėje turėjo galimybę iš arčiau pažinti ir tikrąjį Provansą. Atlikėjas pasakojo, jog tikrasis šio miesto grožis yra visiškai kitoks, nei daugelis yra susikūrę savo vizijose.

„Man buvo labai įdomus tikrasis Provansas, apie kurį visi kalba ir kopijuoja to regiono dizainą. Tikrasis Provansas toli gražu ne toks, kokį įsivaizduojame ir kuriame Lietuvoje. Jis neturi nieko bendro su tuo baltumu, kurį mes propaguojame. Triname baltus daiktus ir sakome, kad tai yra Provanso stilius, - pastebi Deivis. - Nuostabu tai, kad to regiono namai stovi ant uolų, iš kurių vietiniai gamina plytas.“
D. Norvilas Prancūzijoje

„Provanso gyventojai - tikrai labai įdomūs ir išdidūs žmonės. Retas kuris tame regione kalba angliškai. Apie anglus jie vis dar labai prastos nuomonės, - juokiasi. - Iki šios dienos jie su anglais nesutaria, nors tu ką.“

Lietuvos dainininkui pavydu prancūzams ne tik gero oro ir skanaus maisto. „Nesuprantu, kaip jie nepriauga svorio. Vakarienė jų prasideda užkandžiais, tada šaltieji, karštieji patiekalai, sūriai, desertai ir galiausiai kava su saldainiu, - stebisi vyras. - Bet valgant nesijauti sunkiai. Matyt dėl to, kad racione - daug daržovių. Nesijauti apsunkęs. Aišku, mane pritrenkė prancūziškų sūrių įvairovė. Kuo daugiau pelėsio ir labiau smirda, tuo man skaniau. Bet, pasirodo, kažkokiam sūriui esu alergiškas. Prieš koncertą turėjau šiek tiek bėdos. bet viskas baigėsi gerai“, - prisipažįsta Deivis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)