Delfi mokytoja Veronika pasakojo, kad Maldyvai yra jos mylimiausias pasaulio kampelis, kuriame labai norėjo susituokti. Vyras neprieštaravo šiai jos idėjai ir noriai sutiko.

„Tai buvo kažkas fantastinio ir kosmiško. Vestuvės buvo tobulos, nes turėjome geriausius Lietuvos fotografus, vizažistę, kartu buvo mūsų šeima ir draugai! Ceremonija praėjo sklandžiai, o vakarienė ant jūros kranto buvo kaip iš filmo. Kas galėtų būti geriau?

Vyras taip pat jaučiasi pakylėtai, džiaugiasi gražia švente ir prasidedančiu vedybiniu gyvenimu. Taip pat yra laimingas, kad pavyko išpildyti žmonos svajonę“, – neslėpdama geros nuotaikos pasakojo mokytoja.

Moteris teigė, kad jaučiasi labai laiminga, nes įvyko jos svajonių vestuvės, tiesa, jose buvo ir lietuviškų tradicijų.

„Tėvai mus palaimino, pasitiko su duona, druska, vandeniu bei įteikė šeimos židinį“, – Delfi pasakojo Veronika, po vestuvių pasirinkusi Naumovaitės-Kazilionės pavardę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją