„Nepasiturintiems viskas blogai? Pabrėžiu, (kad) man nieko iš nieko nereikia. Nebenoriu jokių paramų nepasiturintiems. Valgykite savo „baltyminius priedus“ patys“, – rašė ji.

Pamačiusi sukrėtusį vaizdą moteris netruko kreiptis į Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą, kurioje, anot jos, buvo priimtas ir skundas. Su minėtos tarnybos darbuotojais DELFI susisiekti kol kas nepavyko.

„Skelbiau tai ne tam, kad skųsčiausi ar verkčiau, ieškočiau atjautos. Ne dėl savęs tai skelbiau. Kažkas yra už tai atsakingas. Mano šeimai ši parama yra paspirtis, bet yra Lietuvoje žmonių, kuriems tokia parama yra tiesiog išsigelbėjimas – tai senjorai, neįgalieji ir itin žemas pajamas gaunantieji. Kodėl jie turi valgyti kirmėles?“, – klausė ji.

Paramą maistu, kaip pasakojo pati R. Antonovienė, jos šeima gauna jau ne kartą, tačiau šįkart tiesiog trūko kantrybė ir norėjosi pareikšti pasipiktinimą tokia nepagarba nepasiturintiems žmonėms. Atsisakyti tokios paramos maistu paprašė net trys jos vaikai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)