Nuo šio penktadienio virtuvės virtuozų trijulę bus galima išgirsti ir per radiją.

„Džiaugiamės, kad būsime populiariausios radijo stoties „M-1“ eteryje. Mūsų tikslas – kuo daugiau žmonių užkrėsti maisto gaminimo virusu. M-1 eteris tam tinka labiausiai, nes mus bus galima ne tik girdėti, bet ir matyti. Specialiai radijuje įrengsime kulinarinį darbastalį ir tiesioginiame eteryje gaminsime gardžiausius patiekalus. Mūsų užduotis bus jums per kuo trumpesnį laiką ir papasakoti, ir parodyti, ką būtų galima originalaus ir be galo gardaus pasigaminti savaitgaliui tik iš septynių ar dar mažiau ingredientų. O didžiausias mūsų tikslas – kad būdami prie radijo užuostumėte mūsų ruošiamų patiekalų kvapą“, – šmaikštavo Alfas.

„Džiaugiuos, kad kartu su Alfu, Ali ir Martynu pradėsime virti bendrą radijo košę, kuri tikrai nebus prisvilusi. „M-1“ jau keletą mėnesių rodo tiesioginę vaizdo transliaciją iš studijos, tad perteikti maisto gamybos subtilumus bus lengva. Smagu ir tai, kad sutampa mūsų ir šių „maisto pankų“ požiūris į aplinką. Mums ir Jiems patinka laužyti stereotipus ir tiesiog mėgautis gyvenimu“ - sakė „M-1“ programų direktorius Mindaugas Stasiulis.

Alfas įsitikinęs, kad naujasis projektas bus ypač naudingas nuolat skubantiems ir mažai laiko turintiems žmonėms. „Mes pasistengsime per vieną valandą eteryje pasakyti tiek, kiek kiti nespėja per visą parą“, – sakė Alfas.

O jau rudenį ši trijulė ir toliau žada dalyti paprastus, bet originalius patarimus TV eteryje.

„Vasarą dažnas neturi laiko žiūrėti televizorių, todėl šiuo metų laiku mes pasistengsime visas kulinarines naujienas pasakoti taip, kad Jums būtų patogu viską sužinoti net paplūdimyje. O rudenį pasimatysime ir televizijos ekranuose“, – naujienomis pasidalijo Alfas.

Laidos pradedamos transliuoti jau šį penktadienį, liepos 13 d., nuo 10.45 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)