„Mieli draugai, man dabar labai sunkus metas. Nesu aš prašiusi, bet dabar man jūsų pagalba reikalinga ypatingai. Mano vyrui sunku atsigauti po miokardo infarkto, kad ir koks jis būtų stiprus... Reikalinga ilga reabilitacija. TLK (ligonių kasos) jam skyrė 18 dienų reabilitaciją, bet tiek neužtenka. Reikėtų dar 15 dienų, bet neturime tam lėšų. Reikia 497 eur 50 ct, tiek jam kainuotų 15 dienų. Prašau, kas galite man padėti ir pervesti į mano vyro sąskaitą pinigėlių, po keletą eurų. Gėda, bet vakučiams reikia tėčio, o man mylimo žmogaus.... Sąsk. nr. Vidas Zenonas Antonovas LT257300010012445676 bankas Swedbank, ačiū“, – kreipėsi R. Antonovienė.

Pasak moters iki antradienio vakaro šeimai jau buvo suaukoti 309 eurai.

Baisogalos seniūnijos Pakiršinio kaimelyje gyvenantis V. Antonovas išgarsėjo ne tik Ostapo Benderio metodais pavogęs milijoną rublių, bandęs užgrobti lėktuvą, ar dėl to, jog dvidešimt metų praleido kalėjimuose. Jis taip pat tituluojamas vyriausiu Lietuvos tėvu ir tikru širdžių ėdiku.

Rima – trečioji jo žmona, jiedu susilaukė septynių atžalų.

Kiek anksčiau Vidas pasakojo, jog jiedu įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio: „Iš pradžių ji mane sužavėjo dantimis. Žiūriu per pievą atlekia liekna, gražiomis, basomis kojomis mergaitė, o dantys, kaip perlai įstatyti. Jai patiko, kad aš domiuosi joga, sportuoju. Pasiūliau jai atvykti savaitgalį į pirtį. Ji ir atvažiavo. Net keista, kad mums taip viskas sutapo iš pirmo karto.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (331)