Jubiliejinis, penktasis tarptautinis mados festivalis IKRA MADA vyko Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre.

Mados renginys pritraukė daugybę stilingų žmonių. Išskirtinai atrodė ir vyrai, ir moterys, ir vyresnio amžiaus žmonės, ir studentai. Daugelis jų nebijojo būti originalūs. Tarp svečių sukinėjjosi aktoriai Aistis Mickevičius ir Eglė Jackaitė, stilistė Olga Filatova, Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovas Jonas Sakalauskas.

Originalios buvo ir festivalyje pristatytos kolekcijos. Žinių apie madą ištroškę žmonės galėjo išvysti 13 demonstruojamų kolekcijų, kurias pristatė Lietuvos, Latvijos, Estijos, Danijos ir Italijos kūrėjai.

Mados mėgėjai galėjo ne tik pasisemti idėjų savo žiemos sezono garderobo atnaujinimui, bet ir susipažinti su pagrindinėmis tendencijomis ir kylančiais vardais mados pasaulyje.

Kai kurios kolekcijos šokiravo, o kitos buvo tokios, jog lankytojai aptarinėjo, jog mielai įsigytų kelis modelius.

Madų šou pristatytos kolekcijos tiesiai nuo podiumo buvo nešamos į Muzikinio teatro pirmojo aukšto fojė, kur jas galėjo pamatyti, paliesti ir gal net pasimatuoti kiekvienas to norintis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)