Antroji neskoningiausiai besirengiančių žvaigždžių sąraše atsidūrė skandalingoji Amy Winehouse. „Viršuje – sušiauštas kuodas, apačioje – seniokiški „žirneliai“, viskas kartu – baisi 1950-ųjų pakelės kavinės padavėja,“ – taip misteris Blackwellas apibūdino Amy stilių.

Trečiąją vietą užėmė jauna aktorė Mary-Kate Olsen, kurią dizaineris palygino su „apdriskusiu dantų šepetėliu, pakliuvusiu į uraganą.“ Mary-Kate turi seserį dvynę Ashley, kuri rengiasi panašiai, tačiau į sąrašą kažkodėl nebuvo įtraukta.

Taip pat į neskoningiausiai besirengiančių žvaigždžių sąrašą pateko Fergie („madingiausių prekės ženklų chaosas“), Kelly Clarkson („jos dieviškas balsas kompensuoja daugumą stiliaus klaidų, bet tik ne apnuogintą pilvą“), Eva Green („įstrigo neoniniuose košmaruose, vedančiuose iš proto“), Avril Lavigne („rengiasi Drakulos mados namuose“), Jessica Simpson („pasaulio mados prakeikimas“), Lindsay Lohan („nustatė naują nevykusio skonio standartą“) ir amerikietė aktorė Alison Arngrim („atrodo kaip 1940-ųjų „Fermerių almanacho“ mados apžvalgininkė).

Nuolatinė misterio Blackwello „juodojo sąrašo“ dalyvė popdainininkė Britney Spears šį kartą į reitingą neįtraukta. „Šiuo metu ji išgyvena sunkų laikotarpį, todėl absurdiška būtų vertinti jos aprangą,“ – pareiškė dizaineris ir išreiškė viltį, kad „2008 m. jos reikalai ims gerėti.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją