Šios Kalėdos, pasak to paties Madonnai artimo šaltinio, šiemet turėjusios būti ypatingos dėl naujojo šeimos nario mažojo Davido: „Madonna nepaprastai laiminga nuo tada, kai jų šeimoje atsirado Davidas. Jiedu drauge su vyru Guyumi nusprendė šeimai padovanoti Kalėdas idiliškoje vietoje, kurioje visi galėtų pasislėpti nuo įkyrių žvilgsnių. Nesėkmė su Maldyvais ją trumpam palaužė, tačiau pora šiuo metu jau ieško alternatyvos. Gali būti, kad jie pasirinks Kaimanų arba Seišelių salas.”

Pasak kitų šaltinių, atlikėja pati atsisakė minties su šeima vykti į Maldyvus dėl per didelio dėmesio šioms saloms po Nicole Kidman ir Keitho Urbano bei Tomo Cruise ir Katie Holmes medaus mėnesių, taip pat vienoje iš salų šią vasarą saldžiai ir triukšmingai laiką leido ir seksualioji „Nusivylusi namų šeimininkė” Eva Longoria su krepšininku Tony Parkeriu bei kitos garsenybės.

Pasak TV3 pranešimo spaudai, televizija Madonnos pasaulinio turo koncertą „Confessions” rodys per didžiąsias metų šventes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją