Festivalio dalyviai, pakviesti į pusryčius, pasakojo apie tai, ką pristatys mados festivalio metu.

Į pusryčius atvyko dizainerės Ieva Ševiakovaitė ir Jolanta Rimkutė, Julia Janus, Viktorija Jakučinskaitė, Henrika Juknaitė, jaunoji dizainerė, makiažo meistrė Toma Kisieliūtė, kurianti kartu su Gabriele Martirosianaite, stilistai Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius, manekenė Deimantė Guobytė, madingiausi mieste sporto treneriai Ignas Bakėjus ir Jean Claud, lietuviškos kosmetikos „Rasa“ atstovė Justė Pinkevičienė, mados fotografė Marla Singer, „Pasaka“ kino teatro vadovė Greta Akcijonaitė, džiazo atlikėja Milda Arčikauskaitė ir kiti.

“Šiemet net 100 dalyvių mieste įsijungs į didžiausią mados šventę metuose, o vakar miesto stiliaus centre “Europa” atidaryta speciali jaunųjų dizainerių parduotuvėlė “Fahsion Vilnius SHOP”, kurioje savo kūrybą pristato net 16 jaunųjų dizainerių”, - pasakojo Ieva Rimutė, viena iš festivalio organizatorių.

Pusryčių metu stilistė A. Valentaitė plačiau papasakojo apie parodos metu vyksiantį konkursą “Fashion Vilnius STYLE”, kuriame devynios kompandos iš kirpėjo ir grimo meistro kurs įvaizdį stilistės sukurtoms užduotims iš Juozo Statkevičiaus drabužių ir “Swarowski” papuošalų.

Plaukų stilistė Deimantė Dubinatė pakvietė į salono atidarymą ir įspūdingą šviesos ir instaliacijų šou. “Penktadienį salone bus pristatyta prestižinius apdovanojimus laimėjusi avangardinė šukuosenų kolekcija”, - pasakojo ji.

Sertifikuotas treneris Ignas Bakėjus pasidžiaugė, jog prieš dvejus metus, pradėjus „My Hero“ sporto judėjimo veiklą, jų gretose tebuvo 4 sportuojantys žmonės, o dabar jų yra jau 10 000. „Nesistengėmė „taikyti“ nei į madą, nei į stilių, tačiau dabar tai darome ne tik stilingai, bet ir labai garsiai“, - juokavo Ignas. Festivalio metu, rugsėjo 12 d. nuo 14 val. Ignas kviečia prisijungti prie „My Hero“ sporto judėjimo ir, keliaujant su afrikietiškai būgnais senamiesčio gatvėmis, parodyti kas iš tiesų yra stilingas sportas.

Kino teatro „Pasaka“ atstovė Greta Akcijonaitė specialiai festivaliui atvežė išskirtinį filmą – „Dior ir aš”. „Dar net nepaskelbus tikslios informacijos apie kino seansus, visi bilietai jau buvo išpirkti, todėl nusprendėme surengti dar vieną, papildomą filmo seansą“, – pasakojo ji apie netikėtai didelį filmo pasisekimą. Be to, kino teatre „Pasaka“ festivalio metu vyks popietės, skirtos vaikams ir jų tėveliams.

Dizainerė Ieva Ševiakovaitė visus pakvietė ne tik į naujos kolekcijos pristatymą, bet ir į kūrybines dirbtuves „Atšvaitai“, skirtas visai šeimai. Dirbtuvės veiks rugsėjo 13 d. nuo 12 iki 18 val.

Augintinių parduotuvė festivalyje sudalyvaus nestandartiškai – su manekene Deimante Guobyte, neseniai įsteigusia labdaros ir paramos gyvūnams fondą “Lietuva – gyvūnams” organizuoja akciją, kurios metu augintiniai iš gyvūnų globos įstaigos bus stilingai apkirpti, išmaudyti ir paruošti “naujam gyvenimo etapui su naujais šeimininkais”, kurie, pamatę šuniukų pokyčius, kaip tikimasi, lengviau apsispręs priglausti gyvūnėlius.

Makiažo meistrė ir dizainerė Toma Kisieliūtė visas savimi besirūpinančias moteris šeštadienio vakarą kviečia išmokti pasidaryti nepriekaištingą lūpų makiažą su profesionalia kosmetika.

Pusryčių meniu buvo ne tik festivalio programa. Išalkę dalyviai galėjo pasimėgauti sumuštinukais su žolelių humusu, pagardintais burokėliais ir ožkos sūriu, degustuoti šviežią žirnelių sriubą ir šokoladinę sveikuolišką avižinę košę.

Daugiau akimirkų iš madingų pusryčių - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)