Nuotrauka buvo įkelta, klausiant, kodėl damos taip alpsta dėl rankinių, tačiau jų pačios nenešioja.

„Šiaip jau tokių nesąmoningų įrašų stengiuosi nekomentuoti... Bet jūs ką, rimtai?! Pradedant nuo to, kiek turi būti tuščiaviduris, kad einant gatve stengtumeisi kituose įžvelgti kažką juokingo ir būtinai tą užfiksuoti! Nes nu, kaip kitaip.. Diena neteks prasmės.

O visų antra, kas čia blogo? Juk nežinot, gal moteriai pasidarė bloga, gal ką skauda, kad tiesiog pavargo nešti rankinę ir vyras pasisiūlė pagelbėti. Čia labai normalus dalykas.

Aš, pavyzdžiui, kaip besilaukianti moteris, kartais neapskaičiuoju savo jėgų, būna staiga nuskausta nugarą ar pilvą – pavargstu ilgiau pasivaikščiojus, tai mano vyras tikrai net nesudvejotų paimti iš manęs tą rankinę, kad ir kaip gal nesmagu jam tai būtų.

Juokiasi puodas, kad katilas juodas. Kiekviename galima atrasti kažką juokingo, bet pirmiausia reikėtų pažvelgti į save ir dar paskui pajungti smegenėles į darbą, juk nežinai situacijos. Ir taip aišku, kad vyras ne šiaip sau užsigeidė rankinės“, – rašė M. Kvietkutė-Šedžiuvienė.

Tiesa į šį pasisakymą nuotraukos autorius sureagavo kiek griežtokai: „Monika, rimtai? Aš suprantu, kad besilaukiančiai panešti rankinę yra normalu, bet visi kiti atvejai yra debilizmas. Tikiuosi šitas nusišnekėjimas – hormonų pasekmė.“

Norėjusi atsikirsti M. Kvietkutė-Šedžiuvienė to padaryti nebegalėjo, o savo feisbuko paskyroje tuoj pat pasidalijo nuotraukomis, kuriose užfiksuotas šis pokalbis ir pasijuokė: „Užblokuota aš?“

Nuotraukoje buvo matyti, kad autorius kiek pakoregavo savo pirminį atsakymą, o M. Kvietkutė-Šedžiuvienė bandė atrašyti, jog jis ko gero yra ekstrasensas, jei galėjo nuspėti: nėščia ta moteris buvo, ar ne. „Gal buvai pribėgęs paklausti? Gal ir laukiasi, iš kur žinai?“, – rašė žinoma moteris, tačiau šių žodžių jau nebepavyko išsiųsti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (263)