"Kristupai Krivickai, jeigu aš atsisakau filmuotis jūsų gaidiškose laidose jau trečią kartą, tai nereiškia, kad aš sužvaigždėjau, tai reiškia, kad nenoriu filmuotis jūsų tupose laidose. Niekam neįdomūs jūsų tie iš lempos sugalvoti TOP. Top 10 brangiausių kojinių ir triusikų savininkai ar top 10 barakudų. NEĮDOMU! Turbūt šunų paroda didesnio publikos susidomejimo sulauktų nei jūsų laidos su 400 Lt biudžetu. Gal jūs nebeterškit TV3 eterio ir eikit daryti tai, ką mokat. Beje, rizikuojate naudodami nuotraukas iš mano asmeninių albumų eterio metu. Tai yra mano nuosavybė bei kitų fotografų autorinės teisės, be mano leidimo neturite teisės naudoti mano pačios padarytų nuotraukų. Prisižaisit. Ar po to vėl kvailas atsiprašymo žinutes gausiu iš jūsų pakalikų? ATSIKABINKIT NUO MANĘS.

P. S. Labai prajuokino jūsų laidos keli komentarai: "jeigu ne mūsų topai ir laidos, būtum niekas ir nebūtum populiari". Gal geriau kartais patylekit ir nejuokinkit svieto. Apie mane DELFI ir kiti žiniasklaidos portalai parašė dar prieš pradedant dirbti su televizija, nes buvo atrasta fenomeno sensacija, iš kur tiek sekėjų ir Iike po nuotraukom. Ir tai su jumis niekada nedirbau, o su Justino M. ir "Just.TV" kompanija. Sakai, niekas? Ei, kvaliuk, iš tokių "niekas" kaip aš užpildai laidos eterį ir ėdi duoną. Tai jeigu ėdi, ir ėsk, o ne lok pilna burna. Gero vakaro visiems, sunervino", - savo socialino tinklo "Facebook" paskyroje įpykusi rašė Monika Šalčiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (861)