DELFI susisiekus su M. Šalčiūte mergina teigė, kad priauginamų plaukų tikrai nežada atsisakyti. "Tokio ilgio yra mano natūralūs plaukai. Tačiau aš jaučiu kompleksą dėl plaukų, noriu turėti ilgus. Aš atrodau sau negražiai. Su tokiais plaukais man išeiti į lauką tas pats, kas išeiti nuogai. Esu psichologiškai pažeista šiuo klausimu", - juokėsi mergina.

Monika prisiaugina plaukus mikro žiedeliais. Su plaukų priauginimu susidūrusios panelės žino, kad šis malonumas kainuoja išties nemažai. Vien už priauginimo korekciją tenka atseikėti mažiausiai du šimtus litų, o kur dar dažymas, kirpimas, naujos sruogos.

"Tai tikrai kainuoja. Tačiau kompleksas ant tiek stiprus, kad nugali pinigų sumą. Mano plaukai nedažyti, nenorių jų dažyti. Būtų dar viena problema. Tad labai sunku atitaikyti priauginamų plaukų spalvą", - DELFI kalbėjo Monika.

Mergina neslėpė, kad galėtų savo žinomą vardą panaudoti reklamos tikslais ir visas grožio procedūras sau pasidaryti nemokamai, tačiau to daryti ji nenorinti. "Tokių dalykų nedarau. Man daug kas siūlo kojas nusidepiliuoti, pasidaryti viso kūno depiliaciją už keturis tūkstančius. Man amoralu kažką reklamuoti ir tikėtis straipsnio "Monika Šalčiūtė nusiskuto kojas". Tam ir dirbu, kad sau leisti tokius dalykus, o ne prašyti nemokamai", - pokalbį baigė mergina.

M. Šalčiūtė be priauginamų plaukų:

*
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)