„Labai apgailestaujame, labai liūdna. Visko atsitinka, bet jeigu žmogui bėda, tai bėda. Ką darysi?“, – netikėtą žinią patvirtino viena siš muzikos apdovanojimų M.A.M.A. 2014 rengėjų Saulius Urbonavičius-Samas.

Dėl atlikėjo ligos organizatoriams teko koreguoti scenarijų paskutinę minutę. „Buvo numatytas vienas Marijono pasirodymas. Aišku gaila, kad jis neįvyks, tačiau turime ir kitų atlikėjų“, – sakė S. Urbonavičius.

Paklaustas, kokios bėdos prispaudė žinoma atlikėją, Samas teigė, kad tai – peršalimo komplikacijos: „Pažiūrėkite, kokie dabar orai. Susikomplikavo. Žinote, kaip vyrai, jie gi nekreipia dėmesio. Galvoja, kad viskas savaime praeis. Ir nepraėjo. Labai aukšta temperatūra. Kraujas pasėdęs ir viskas“. Samo teigimu, gydymas užtruks ne vieną dieną: „Jam reikia normaliai pasigydyti“.

Gydytojai griežtai nerekomendavo jam artimiausiu metu dalyvauti viešuose
renginiuose. Taigi, apdovanojimus jis pirmą kartą stebės kaip TV
žiūrovas.

M. Mikutavičius yra nominuotas net penkiose M.A.M.A.2014 kategorijose: Metų geriausio albumo (už „Lengvas būdas mesti klausytis“), vaizdo klipo (už„Drąsių nieks nežudo“), pop atlikėjo, atlikėjo ir koncertinio atlikėjo (už “Marijono Mikutavičiaus Show”).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (636)