Žurnalistui paprašius tiesiog čia ir dabar pasakyti, kokių konkrečių ir įgyvendinamų idėjų turi šou pasaulio atstovas atkirto, kad pirmiausiai turėtume apgalvoti, kaip visos šios visuomenės veikėjų ir paprastų žmonių siūlomos idėjos bus įgyvendinamos.

„Nereikia toli ieškoti. Pirmiausiai padarykime tai, kas yra realu. Kiek aš gyvenu, visi kalba apie švietimo reformą. Jei kalbame, kad mokytojams reikia kelti algas, nes nuo jų priklauso mūsų ateitis. Taip pat kaip ir visi kalba, kad mūsų vaikuose yra mūsų ateitis. Kaip laksto tie vaikai be būrelių ir užimtumo, taip ir laksto.

Kalbėkime apie tai, ką realu padaryti ir nesižvalgykime atgal. Žinau, kad kiekvienam politikui mirtis tai pasakyti, bet mano galva labai paprasta. Tu negrąžinsi žmonių į regionus ir priimkime tai kaip faktą“, – svarstė pašnekovas.

M. Mikutavičius negailėjo kritikos politikams, kurie žada tai, ko niekada nepadarys. Anot jo, ši idėja Lietuvai būtų paprasta, bet konkreti – imtis idėjų įgyvendinimo ir mąstyti realiai bei įgyvendinti tas idėjas, kurias galime įgyvendinti čia ir dabar.

Visą laidą galite pažiūrėti čia: https://youtu.be/AXif7mD6LIE

Pokalbį su M. Mikutavičiumi pamatysite čia: https://youtu.be/fkFMFMkZxKE

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (296)