Pasiteiravus, ar būsima nuotaka jau rūpinasi vestuvine suknele, R. Uzialkaitė atšovė: „Kam man ta suknelė, jeigu aš tuoktis neketinu?“, tačiau tuoj pat patikslino: „Juk dar yra laiko, nereikia niekur skubėti“.

Pora vienai gražiausių asmeninio gyvenimo švenčių – vestuvėms - pasirinko paskutinį šios vasaros mėnesį - rugpjūtį. Bent jau taip tvirtina apie būsimas tuoktuves žinantys DELFI šaltiniai.

M. Jampolskis ir R. Uzialkaitė susižadėjo šiek tiek daugiau nei prieš metus po pusantrų metų trukusios draugystės. Tuo metu aktorius dar nebuvo oficialiai išsiskyręs su žmona Aiste, su kuria yra susilaukę sūnaus. Skyrybos su sutuoktine teisme įvyko jau po sužadėtuvių.

M. Jampolskis širdies draugės Renatos rankos paprašė menininkams simbolinę dieną - „Sidabrinių gervių 2012“ apdovanojimų ceremonijos vakarą. Piršlybos Renatai buvo netikėtos. Marius, priklaupęs ant kelių, sužadėtuvių žiedelį įteikė namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)