Merginos iš išvyko į Rygą. Iš Latvijos sostinės laivu plaukė į Stokholmą. Kaip DELFI atskleidė pati M. Jampolskio sužadėtinė, linksmybės ir vyko laive.

"Atšvenčiau mergvakarį. Mes važiavome iki Rygos, iš čia kruiziniu laivu plaukėme į Stokholmą, kur praleidome visą dieną. Su tuo pačiu laivu grįžome atgal. Linksmybės vyko laive", - pasakojo R. Uzialkaitė ir šiandien su šypsena prisiminė, jog nežinojo, nei kokių, nei kiek drabužių pasiimti.

Laive pramogų netrūko, merginos žaidė žaidimus, šoko, dainavo karaoke, vaikštinėjo Stokholme.

Pasiteiravus, ar M. Jampolskis išrinktąją išleido su draugėmis pašėlti į užsienį, ar nepavyduliavo, R. Uzialkaitė patikino nepasitenkinimo nepajutusi.

M. Jampolskis ir R. Uzialkaitė susižadėjo šiek tiek daugiau nei prieš metus po pusantrų metų trukusios draugystės. Tuo metu aktorius dar nebuvo oficialiai išsiskyręs su žmona Aiste, su kuria yra susilaukę sūnaus. Skyrybos su sutuoktine teisme įvyko jau po sužadėtuvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)