„Tokie naktinukai galėtų būti ir pirmosios vestuvinės nakties akcentu... Jie puikiai atspindi mano viziją ir tai, ko norėčiau svarbiam įvykiui. Mario drabužio dar nėra matęs. Tad, manau, teks maloniai nustebinti“, - prieš įlipdama į lėktuvą su šypsena sakė D. Andriuškaitė.

Jai šilkinį rūbą padovanojo personalizuotus miego ir poilsio drabužius kurianti bei Didžiojoje Britanijoje gyvenanti „Atelier JST“ širdis – dizainerė Jurgita Stakauskaitė. D. Andriuškaitė sakė, jog jai tai buvo netikėta. Naktinukus kūrėja modeliui įteikė asmeniškai, parskridusi kelioms dienoms į Lietuvą. Ant rankų darbo, pačios J. Stakauskaitės siūto romantiško drabužio išsiuvinėti D. Andriuškaitės inicialai.
Įamžinti įspūdingo naktinio rūbo buvo paprašyta fotografės Viktorijos Karpovaitės. Fotosesija vyko D. Andriuškaitės namuose Kaune.

„Kai išgirdau apie draugės sužadėtuves, labai norėjau ją nudžiuginti. Bet apie staigmeną nieko nesakiau... Įteikiau dovaną Lietuvoje ir labai tikiuosi, kad ji užims svarbią vietą Deimantės garderobe“, - sakė J. Stakauskaitė.

Jai labai svarbu tiek į nakčiai skirtus drabužius, tiek į individualias vestuvines sukneles įdėti kuo daugiau teigiamų emocijų, kad jas vilkinčios damos jaustųsi ypatingomis.

„Mes su Mario dažnai susitinkame Londone. Į šį miestą jam patogiau atskristi iš Majamio, kur dabar vyksta filmavimai“, - sakė D. Andriuškaitė, kol kas neatskleidžianti būsimųjų vestuvių datos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)