Dainininkė neišvengs akistatos su prostitucijos bylą nagrinėjančiu teismu – teisėja Regina Pocienė siunčia atlikėją į areštinę.

Sankcijos gresia ir dar šešioms merginoms, kurias teismas yra nusprendęs apklausti 32 metų Martos Kulikauskaitės baudžiamojoje byloje – prokurorai ją kaltina dėl pelnymosi iš prostitucijos.

Šioje byloje teismas jau yra apklausęs M. Bui seserį Tatjaną, tačiau buvusi „Olialia pupytės“ atlikėja teismui kol kas nepasiekiama – praėjusį posėdį jai nepasirodžius teisingumo rūmuose, teisėja paskyrė griežčiausią sankciją.

Posėdis, kuriame turėjo dalyvauti buvusi dainininkė, vyko gegužės 30-ąją. M. Bui, turėjusi liudyti prostitucijos byloje, laiku nepasirodė teisme antrą kartą.

„Jokio arešto niekas niekam neskyrė. Į teismą nenuėjau nepiktybiškai. Per spaudimą ir dėl nervų visai pamiršau. Buvau įsitikinusi, kad posėdis vyks gegužės 31-ąją. Sumaišiau dienas. Tai dabar ir bandau paaiškinti. Vakar buvau nuėjusi į teismą ir turiu teisėjos nutartį. Joje parašyta, kad mane areštuoti nori dviem parom nuo gegužės 12-os iki gegužės 13-os - iki kito posėdžio likus vienai dienai. Bet aš galiu per penkias darbo dienas apskųsti ir paprašyti teisėjos šią nutartį nutraukti. Nes nuoširdžiai sakau, kad sumaišiau dienas. Tą pačią dieną, vakar, buvau teisme pasiimti nutarties“, – DELFI kalbėjo Marina Bui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (453)