DELFI bandė dėl šios situacijos pabendrauti su M. Stasiuliu, tačiau nesėkmingai – vyras nekėlė telefono ragelio. Nepaisant to, žinią, kad ilgametis darbuotojas nebepriklauso M-1 komandai patvirtino jo kolega Gintas Vaičikauskas.

Anksčiau M. Stasiulis šioje radijo stotyje užėmė ne tik laidų vedėjo pareigas, bet ir buvo programų direktoriumi. Dabar atsivertus oficialų M-1 puslapį M. Stasiulio vardas nebešmėžuoja, o programų direktoriaus pareigas dar prieš dvejus metus perėmė G. Vaičikauskas.

„Situacija yra labai paprasta ir nesudėtinga. Žmogus, kuris 12-ika metų dirbo rytinėje M-1 laidoje, natūralu, kad vieną dieną ėmė ir pavargo anksti keltis. Mes su juo esame susitarę, kad dabar jis eina gerai išsimiegoti ir kai jau bus pailsėjęs – jis ir vėl labai maloniai grįš į M-1 eterį“, – tikino pašnekovas.

Pasiteiravus, ar noras palikti ilgametę darbovietę buvo paties M. Stasiulio sprendimas, jo kolega patikino, kad taip.

„Taip. Žmogus tiesiog labai norėjo išsimiegoti“, – linksmai pakartojo G. Vaičikauskas.

M. Stasiulio kolega neslepia, kad žinia apie pokyčius paveikė visus radijo stoties darbuotojus, tačiau visi jie yra linkę tikėti, kad tai tėra trumpalaikė situacija.

„Mes su Mindaugu pradėjome dirbti beveik tuo pačiu metu – abu jau 16-ika metų šioje radijo stotyje. Be jokios abejonės, kad tie pokyčiai palietė ne tik jį, bet ir visus kolegas, kadangi jis buvo labai svarbus žmogus. Bet viskas gerai, nes mes sutarėme, kad kai jis išsimiegos – sugrįš, todėl mes amžiams neatsisveikinome. Visi traktuojame, kad kažkuriuo metu jis ir vėl grįš. Tikime, kad tai tėra pauzė“, – kalbėjo dabartinis M-1 programų direktorius.

Rytiniame radijo eteryje klausytojai nuo šiol girdi G. Vaičikausko ir Sauliaus Žvirgždo vedamą laidą.

„Dabar anksti ryte keltis tenka man, kol aš nepavargsiu“, – šyptelėjo pašnekovas.

Pasiteiravus, ar M. Stasiulio išėjimas buvo taikus, Gintas patikino, kad tikrai jokių pykčių šioje situacijoje nebuvo ir negali būti.

„Pykčių absoliučiai nebuvo jokių. Tikrai paneigčiau bet kokias tokias versijas. Mindaugas išėjo visiškai draugiškoje aplinkoje ir atmosferoje. Kai tik norės – jis ir vėl bus mūsų eteryje. Lauksime jo išskėstomis rankomis“, – kalbėjo G. Vaičikauskas.

Pasirodo, kad pokyčius pastebėjo ir ištikimiausi radijo stoties klausytojai.

„Natūralu, kad yra nuostaba, pas mus klausytojai yra labai aktyvūs, labai jais džiaugiamės. Bet jiems atsakome lygiai tą patį, ką ir jums. Tikiu, kad klausytojai Mindaugo laukia sugrįžtant, kai jis pailsės“, – teigė pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)