„Reikia išmokti žaisti pagal taisykles, kurias tau primeta. Norėjote meilės? Prašome, netgi ją galime suvaidinti“, - juokiasi jauni žmonės.

Ypač didelio susidomėjimo Lina sulaukė nusprendusi dalyvauti Lietuvos televizijos laidoje „Iššūkis žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtukas“. Įsimintino, prikimusio balso savininkė ir valiūkiškas Jurgis iš karto sužavėjo ne tik žiūrovus, bet ir komisiją.

Vėliau, kai scenos porelė net ir viešose vietose nevengė susikibti rankomis, pradėta kalbėti, jog Lina krito į akį septyneriais metais jaunesniam Jurgiui. Tokius gandus tik dar labiau sustiprino žinia, jog prasidėjus dainų konkursui Lina išsiskyrė su ilgamečiu draugu, dailininku Vladu Mackevičiumi (26).

Prieš kurį laiką prabilusi apie ilgai puoselėtus jausmus ir sužadėtuvių žiedą, šįkart Lina apie Vladą kalba atsargiai. Dėl ko iširo penkerius metus trukusi draugystė, tebėra paslaptis. „Tai gražiausias mano išgyventas jausmas. Vladas – žmogus, kuris mane prisijaukino ir kurį aš pamilau. Sunku apie tai kalbėti. Kol kas esame atskirai, bet kaip bus toliau, nežino niekas. Negaliu sakyti, kad tai pabaiga... Gal viskas dar pasikeis“, - tyliai kalba moteris.

Ar gražiai dviejų menininkų draugystei koją pakišo duetas su Jurgiu Brūzga?

„Nesąmonė. Nejaugi visi taip galvoja? Nors kai du visiškai svetimi žmonės kiekvieną dieną susitinka repeticijų salėje, kartu eina į vakarėlius, fotografuojasi, apsikabina, gal ir galima pagalvoti, jog jie meilužiai... Tiesą pasakius, Vladas į tokias apkalbas nekreipė dėmesio. Ne tai mus išskyrė – tiesiog vienas kitam nebeturėjome laiko. Jurgis – tik geras mano bičiulis. Džiaugiuosi, kad jį sutikau, bet meilės tarp mūsų nebuvo ir nėra. Ne tokį vyrą įsivaizduoju šalia savęs. Jis tik geras draugas“, - kvatoja Lina.

Anot pašnekovės, bučiniai į skruostą – tik reklaminis triukas. Dalyvaujant televizijos projekte svarbu, jog apie porą rašytų laikraščiai, asmeniniu gyvenimu domėtųsi žurnalai. „Mums reikėjo reklamos, todėl priėmėme tokias žaidimo taisykles. Galiu jus užtikrinti, kad po koncertų su Jurgiu važiuodavome į skirtingas puses. Aš – į savo namus, o Jurgis – ten, kur jam reikėdavo“, - atvirauja moteris.

Daugiau skaitykite šios savaitės žurnale „Klubas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo.
Žurnalas „Klubas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją