Kaip DELFI sakė LRT televizijos vadovas Rimvydas Paleckis, tradicija prieš žiemos šventes surengti darbuotojų atžaloms kalėdinį renginį tęsiama jau gerą dešimtmetį.

Šįkart LRT darbuotojai buvo pakviesti ne į teatrą ar koncertą, bet į LRT didžiąją studiją. Į šią vietą retas LRT dirbantis žmogus yra atsivedęs savo atžalas. Vaikams buvo surengtas teatralizuotas pasakų skaitymai, vakarą vedė mažųjų pamėgtas personažas Geronimas ir, žinoma, Kalėdų senelis.

Kalėdiniame žiburėlyje dalyvavo ir retai su savo atžalomis viešumoje pasirodantys Aistė Stonytė-Budzinauskienė, Ignas Krupavičius, Laurynas Šeškus, Loreta Sungailienė, Viginijus Savukynas, R. Paleckis, Andrius Tapinas.

"Labas rytas, Lietuva" vedėjas I. Krupavičius DELFI prisipažino, kad devynių mėnesių Bartui - tai pirmosios Kalėdos. "Todėl negalėjome praleisti pažinties su Kalėdų seneliu", - juokėsi jis.

Pirmąkart LRT kalėdiniame žiburėlyje lankėsi ir "Duokim garo" vedėjos L. Sungailienė su savo atžalomis - sūnumi Viliumi bei mažyle Liepa.

Net su trimis vaikais kalėdinį žiburėlį šįkart stebėjo A. Stonytė-Budzinauskienė. Laidos "Kine kaip kine" vedėja į renginį atėjo su savo metukų dukrele Liepa bei savo krikšto vaikais - Audriaus Siaurusevičiaus atžalomis.

O štai Marijaus Žiedo vaikai kurį laiką linksminosi vieni ir bendravo su Kalėdų seneliu ir Geronimu, kol tėvelis vedė vakaro žinias.

Akimirkos iš LRT kalėdinio žiburėlio - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)