Viešumoje demonstruojanti gerą nuotaiką ir moterišką žavesį L. Rasutis šį kartą teigė, jog atvyko pakviesta šio renginio iniciatorės bei geros bičiulės Rūtos Kaupinytės.

Pasiteiravus Lidijos, ar ši ruošiasi įsigyti dizainerių drabužių, moteris nevengė pašmaikštauti. „Bapkių su savimi turiu, tad jei ką ypatingo pamatysiu, kas šauks - nupirk mane, nupirk, tuomet būtinai įsigysiu“, - šypsodamasi kalbėjo L. Rasutis.

Pasiteiravus, ar L.Rasutis išlaidauja drabužiams, moteris DELFI portalui paatviravo: „Kai buvau jauna, tuomet turėjau didelį norą pirkti ir net nesusimąsčiusi pirkdavau viską, kas papuola po ranka. Dabar taip nėra - pirma paklausiu savęs, ar man to tikrai reikia. Turiu aš tų drabužių, batų ir aksesuarų - nieko man netrūksta“, - pasakojo Lidija.

Vakaro idėjos autorė Rasa Kaupinytė teigė, kad subrandinusi šią mintį, ji nusprendė suorganizuoti dizainerių naktinį drabužių išpardavimą, kur kiekvienas atėjęs galėtų išvysti ne tik sukabintus drabužius, bet kartu jaukiai pabendrautų ir su jų kūrėjais. Moteris teigė tikinti, jog ši graži ir jauki tradicija prigis, o tokie išpardavimai bus organizuojami bent jau du kartus į metus.

Jaukų vakarą „Pranciškonų rūmuose“ atvykusieji galėjo sulaukti net tik visažistų paslaugų, pasidaryti mini-fotosesiją, bet ir paskanauti gurmaniško vyno.

„Designer Night Shopping“ renginyje buvo galima įsigyti dizainerių - Ievos Ševiakovaitės, Jolantos Rimkutės, Ramunės Strazdaitės, Gabrielės Januškevičiūtės, Seržo Gandžumiano, Lilijos Larionovos, Egidijaus Rainio, Sonatos Bylaitės ir Lauros Dailidėnienės darbus, dailininkų Emilio Matiuko, Pauliaus Arlausko, Lino Liandzbergio paveikslus, Audriaus Šidlausko fotografijas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją