Tarptautinė prezervatyvo diena švenčiama Valentino dienos išvakarėse. Jos siekis yra įdomiai ir kūrybiškai priminti apie saugesnį seksą ir prezervatyvo svarbą. Daugėjant lytiškai plintančių ligų visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje, apsaugoti save ir savo partnerius tampa vis svarbiau.

Populiariausias Lietuvoje gėjų klubas „Soho“ prisijungė prie globalios kampanijos, kurią remia tarptautinis AIDS Sveikatos apsaugos fondas (AHF). Pasaulinę prezervatyvo dieną kasmet nuo 2009 metų AHF mini patraukliais renginiais – koncertais, madų šou, flashmobais, konkursais ir gatvės pasirodymais.

Renginį pradėjo profesionalūs stilistai ir kūno meno – kitaip body-art (angl.) dailininkai. „Soho Live“ pasirodymą apšildė vieni ryškiausių projekto „X Faktorius“ dalyvių - Deividas Valma ir Algirdas Daumantas Ciūnys. Koncertą sudrebino abejingų nepaliekanti Lolita Zero.

Vakarėlio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)