Tiesa, nuo pirmo jų susipažinimo praėjo kiek daugiau – 37 metai.

Jubiliejaus proga žinomas vyras žmonai priklaupęs ant kelių skyrė romantiškus žodžius ir įteikė milžinišką gėlių puokštę. Livetos atsakas Petrui taip pat jautrus.

„Prieš 30 metų, Kauno rajono metrikacijos skyriuje sumainėme aukso žiedus ir prisiekėme vienas kitam būti šalia ir džiaugsme ir varge. Nueiti teko didelį bendro gyvenimo kelią ir patirti daug visko, ši patirtis mus sustiprino. Ačiū Tau Dieve, kad visada buvai šalia, kai reikėjo tavęs, kad ir dabar neapleidi mūsų šeimos. Mes laimingi“, – dalindamasi nuotraukomis socialiniame tinkle rašė L. Kazlauskienė.

Nuo 1992 metų bendrus pasirodymus scenoje rengianti pora tapo tikru tvirtų santykių ir savitarpio pagarbos pavyzdžiu savo gerbėjams.

„Delfi“ Liveta kiek anksčiau buvo atskleidusi ne vieną laimingos santuokos receptą.

„Turime susitarimą, kad kai mes šeimoje susipykstame, neišsilakstome. Išeiti, išvažiuoti iš namų susipykus – griežtai draudžiama. Susipykimo dieną mes turime būti namuose. Jeigu jau planuoji kažkur išvykti, negali to padaryti nepasakęs antrajai pusei.

Viskas turi būti išsiaiškinama po vienu stogu, nes guodėjų tokiu etapu kaipmat atsiranda. Nepritariu tam, kad vos susipykus moterys lekia į restoraną su draugėmis, o vyras – su draugais į barą ar į diskoteką. Tokiose situacijose kaipmat atsiranda guodėjų, kurie gali pasinaudoti tuo pažeidžiamu laikotarpiu.

Esame su Petru apkalbėję šiuos niuansus ir jų griežtai laikomės. Nors vieną kartą vyras pažeidė mūsų šį susitarimą. Tąkart aš jam pasakiau, kad suteikiu pirmą ir paskutinį šansą pasitaisyti, nes pro mūsų namų duris žmogus išeina tik vieną kartą ir vėliau jam grįžti šansų nebėra. Gaila savo gyvenimo laiką švaistyti su tuo, kas tavęs negerbia, kuris nesiskaito su tavimi“, – tikino Liveta.

Tiesa, peržvelgdama kelias dešimtis trunkantį judviejų su Petru bendrą gyvenimą Liveta neslėpė, kad išlaikyti romantiką ir kurstyti ugnį santykiuose nėra lengva.

„Būti pavyzdžiu žmonėms yra nelengva. Apie save girdime įvairių komentarų, žmonės kalba, kad taip negali būti, jog mūsų geri santykiai – netiesa, jie netiki mūsų tikrumu.

Esu atviras ir nuoširdus žmogus, tad suprantu, kad mes esame stebimi, jog mūsų su Petru gyvenimas matomas pro padidinamąjį stiklą, tačiau dėl to nepykstame. Dažnai dėl to ir viešiname, pasakojame, dalijamės savo išgyvenimais, nesantarvės akimirkomis, kad žmonės suprastų ir pernelyg mūsų šeimos neidealizuotų.

Esame visiškai tokie patys, kaip ir kiti. Pas mus namuose būna ir nesutarimų, ir nekalbadienių, ir susipykimų prieš koncertą, ir po koncerto“, – „Delfi“ pasakojo L. Kazlauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)